Liviu Vârciu, implicat într-un nou proiect! Așa nu l-ai mai văzut niciodată: Dezvăluirile vedetei

21 aug. 2019
Liviu Vârciu, implicat într-un nou proiect! Așa nu l-ai mai văzut niciodată: Dezvăluirile vedetei

Liviu Vârciu uimește la fiecare apariție, dar nici acum nu se dezminte. Vedeta se implică acum într-un nou proiect și le promite fanilor că vor descoperi o nouă față a lui. Mai mult, fostul solist al trupei LA s-a decis să facă și dezvăluiri din copilărie.

Fostul cântăreț s-a implicat în ultimii ani în mai multe proiecte TV, fie că a fost vorba despre filme sau emisiuni. Acum, Liviu revine pe sticlă alături de un alt cântăreț, Andrei Ștefănescu, de la Alb și Negru. Vârciu este deja la a patra participare la emisiunea Te cunosc de Undeva!

Referitor la provocările din emisiune, Vârciu este foarte deschis. Mai mult, a făcut și dezvăluiri din copilărie atunci când s-a referit la rolurile în care trebuie să poarte rochii sau pantofi cu toc, atunci când joacă în travesti. “De mic am fost îmbracat în rochițe, pentru că mama și-a dorit o fetiță. Așa că nu mă deranjează nici hainele femeiești, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate și de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact”, explică el.

De când este tătic pentru a doua oară, Liviu Vârciu s-a schimbat extrem de mult. “Cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic este… trezitul de dimineață. Acum mă trezesc devreme, am ziua mai lungă, ceea ce este foarte bine. Nu mă pot supăra pe fii-mea că mă trezește. Dar dacă m-ar fi trezit altcineva, ar fi ieșit scandal mare”, mai spune Liviu.

Vedeta nu s-a oprit aici și a continuat seria devăluirilor din viața personală. A devenit un bărbat responsabil și gospodar. “Mi-am descoperit latura asta de când m-am mutat la casă. Până atunci, nu făceam nimic în apartament. Acum zugrăvesc, vopsesc, mi-am luat tot felul de scule să tai, să sudez. Partea electrică a casei eu am făcut-o. Cu un electrician profesionist alături”, mai spune el.

Liviu Vârciu a devenit celebru în 1998, atunci când, împreună cu Aurelian Ciocan a înființat trupa L.A. Apoi, cei doi l-au cooptat în acest proiect muzical și pe Adrian Zainea. La un an de la înființare împreună cu casa de discuri Alpha Sound au lansat pe piața muzicală albumul „Femeia”, care a bătut toate recordurile în vânzări de până atunci de pe piața muzicală românească. Au urmat alte trei albume marca L.A. care au beneficiat de același succes răsunător în materie de vânzări.