Lora și-a făcut o nouă operație estetică! Cum arată acum celebra artistă și câte intervenții are în total

de:
13 oct. 2021
Lora și-a făcut o nouă operație estetică! Cum arată acum celebra artistă și câte intervenții are în total

Lora este una dintre vedetele care și-a tot schimbat aspectul fizic în ultimii ani. Mulți au acuzat-o că și-ar fi operat fața, dar și alte zonele ale corpului pentru a arăta impecabil, însă vedeta spune cu totul altceva.

Artista spune că are o singuro operație estetică, pe care a repetat-o de cinci, ori la nas, pentru a atinge aspectul dorit. Vedeta mai povestea cu această ocazie că nu are nici silicoane și că e mulțumită de aspectul ei fizic.

Cât despre operația la nas, după cele cinci intervenții, Lora spunea că a decis să se ferească de operațiile estetice.

Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul de viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine.

Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta. Acum mă simt foarte bine după cât am avut de tras și încerc să mă feresc.”, mărturisea Lora, pentru Viva.

Ce intervenție estetică și-a făcut Lora

Deși spunea că nu va mai trece pragul medicului estetician, Lora nu a putut trece peste un mic detaliu care o deranja: ridurile de pe gât. Zis și făcut. Artista a mers direct la medicul estetician pentru a scăpa de ele.

Ce fel de intervenție și-a făcut? Ei bine, artista a optat pentru mezoterapie, care este o tehnică modernă de eliminare a ridurilor nedorite și presupune injectarea unor amestecuri de substanțe la nivelul mezodermului

”Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a spus Lora fanilor săi.

Deși proceudra făcută de artistă nu este una prea dureroasă și nu presupune un bisturiu, Lora s-a ales cu câteva semne la nivelul gâtului, însă probabil acestea vor dispărea în doar câteva zile. Oricum ar fi, artista e mai mulțumită ca niciodată de alegerea făcută.