Lovitură cruntă pentru Gabriela Cristea! Rămâne fără emisiune din cauza unei prietene?! E soția unui fost prezentator TV

13 dec. 2019
Lovitură cruntă pentru Gabriela Cristea! Rămâne fără emisiune din cauza unei prietene?! E soția unui fost prezentator TV
Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea primește o veste extrem de proastă. Ar putea rămâne fără emisiune. O apropiată se pregătește să-i ia fața. Este vorba despre soția unui fost prezentator TV.

Gazda emisiunii ”Like a Star” primește lovitura înaintea sărbătorilor. După o pauză de câțiva ani în care s-a dedidat copiilor, o bună prietenă ar putea să îi sufle viitorul post de prezentatoare TV.

Gabriela Cristea rămâne fără emisiune

Gabriela Cristea își dorea să ajungă prezentatoarea unui faimos show TV. ”Mireasă pentru fiul meu” revine pe micile ecrane, însă sub alt nume. Reality-show-ul matrimonial a avut premiera în pe 29 august 2011, pe Antena 1. În primă instanță. concursul a fost prezentat de Mirela Boureanu Vaida, apoi a fost preluat de Paula Chirilă. Emisiunea este asemănătoarea cu ”Noră pentru mamă”, de pe Kanal D, prezentată de Gabriela Cristea.

Recent, s-a dat sfoară în țară că show-ul care a reușit să creeze dependență în rândul telespectatorilor se va întoarce pe micile ecrane, sub numele ”Mireasa”. Pentru moment, nu se cunoaște cine va fi la cârma emisiunii, dar variante sunt. Gabriela Cristea, Diana Munteanu și Paula Chirilă ar fi pe listă, conform viva.ro.

A apărut însă pe turnantă un nume surpriză, Cristina Șișcanu, nașa Gabrielei Cristea. După o pauză de câțiva ani în care s-a dedicat creșterii micuței Petra, Cristina vrea să își reia cariera în televiziune. Primul pas a fost făcut deja. Jurnalista a mers la casting pentru o emisiune la Antena 1.