Lovitură cruntă pentru Victor Slav! Ce au decis judecătorii: Probleme mari pentru vedeta Kanal D

09 oct. 2019
Lovitură cruntă pentru Victor Slav! Ce au decis judecătorii: Probleme mari pentru vedeta Kanal D

Lovitură cruntă încasată de către Victor Slav! S-a aflat decizia judecătorilor în privința vedetei de la Kanal D. Fostul soț Biancăi Drăgușanu are mari probleme.

Victor Slav a încercat să-și facă dreptate în instanță după ce a fost prins în fapt de către agenții, dar nu a avut nicio șansă. Problemele parcă se țin scai de vedetă.

Plângerea lui Victor Slav, respinsă

În primăvară, prezentatorul Kanal D a fost surprins de către agenții de la Ruteră încălcând legea în Sovata. S-a ales cu o sancțiune usturătoare. A încercat să scape de ea, dar magistrații de la Judecătoria Sighișoara i-au respins însă plângerea.

”Respinge plângerea contravențională a petentului Slav Victor, cu CNP… și domiciliul…., în contradictoriu cu intimatul IPJ Mures, cu sediul… , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliția stațiunii Sovata. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighișoara”, se arată în decizia magistraților, anunță cancan.ro.

Prins drogat la volan

Dar asta nu e tot. Victor Slav a avut probleme și în august. A fost prins pe Autostrada A3 de un echipaj de poliție, la un control de rutină. Prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest. Rezultatul a arătat că acesta consumase substanțe interzise. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă. Situația delicată a lui Victor Slav se ivea la nici două luni după un alt episod în care fusese prins pe picior greșit în timp ce își conducea bolidul.

În ultimii doi ani, Victor Slav ar fi primit mai multe amenzi de circulație și a avut permisul suspendat de câteva ori.

Victor Slav s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul “Vara ispitelor”, alături de prietenul său, Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tăticul unei fetițe. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016.