Lovitură de teatru! Adrian Titieni, la un pas de închisoare! Așteaptă verdictul judecătorilor! Ce infracțiune a comis marele actor

26 aug. 2019
Lovitură de teatru! Adrian Titieni, la un pas de închisoare! Așteaptă verdictul judecătorilor! Ce infracțiune a comis marele actor

Adrian Titieni nu are liniște. După ce a ajuns în centrul atenției din cauza fostei sale soții, surprinsă în plină stradă, în timp ce îl săruta pasional pe Alexandru Papadopol, acum este din nou în prim plan. De data aceasta pentru că riscă închisoarea. El așteaptă verdictul judecătorilor.

În doar câteva săptămâni, Adrian Titieni va afla dacă va fi închis sau nu, într-un dosar în care a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru că a şofat sub influenţa băututilor alcoolice.

„Stabileşte în sarcina inculpatului TITIENI ADRIAN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 83 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, stabilit potrivit dispoziţiilor art. 84 C.p., care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, spune sentința, care a fost dată la finalul anului 2017.

Cele două variante

Decizia a devenit definitivă prin neapelare, iar peste câteva săptămâni se încheie termenul de supraveghere, spun jurnaliștii de la Spynews. Conform legii, în cazul lui Titieni există două variante: 1) să scape definitiv de pedeapsă, dacă demonstrează că s-a reabilitat în aceşti doi ani; 2) să fie trimis după gratii, dacă nu a urmat cu stricteţe dispoziţiile instanţei. Aşa că, acum, Adrian Titieni aşteaptă cu sufletul la gură decizia magistraţilor, însă decizia pare să-i fie una favorabilă, mai ales că nu a mai ieșit în evidență cu nimic negativ.