Lovitură de teatru! Dan Negru candidează la prezidențiale! Anunțul care a șocat publicul

12 sept. 2019
Lovitură de teatru! Dan Negru candidează la prezidențiale! Anunțul care a șocat publicul

Lovitură de teatru cu doar câteva luni înaintea alegerilor prezidențiale! Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea decizie uluitoare. Celebrul prezentator TV, Dan Negru, a detonat bomba. Candidează la prezidențiale! Acesta este anunțul care a șocat publicul.

Este șocul momentului în lumea mondenă din România. După ce Florin Călinescu a decis să intre în politică, iar Mircea Diaconu a hotărât să candideze la prezidențiale, Dan Negru a spart și el gheața.

De ce vrea să candideze la prezidențiale

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, a postat un mesaj absolut șocant pe rețelele de socializare în care și-a anunțat fanii ca se gândește să candideze la președinție. Unii au luat totul ca pe o glumă, dar alții au crezut că prezentatorul TV vorbește serios.

„Ia să candidez și eu! ? Ca să fie comicărie maximă?? Sunt 23 de candidați la președinție! Mai mulți decât revelioanele mele ? In afară de ăia doi-trei care contează , ceilalți sunt niște bufoni de umplutură care fac deliciul prin declarații tâmpite. Așa a fost mereu in ultimii 30 de ani : Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, printul Lambrino, Lia Roberts… O țară de șefi, președinți și lideri… Bă, da la vâsle mai dă cineva? #tuvangură” a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Pentru a lămuri situația, Dan Negru a intrat în direct la TV și a explicat mesajul lui. „Ei candidez… ! Mi se părut foarte haios că sunt 23 de candidaţi, mai mult decât Revelioanele mele… De-a lungul anilor, eu am prins, am avut mulţi candidaţi la prezidenţiale”, a spus Dan Negru la Antena 3.

Dan Negru, o viață în presă

Dan negru are aproape trei decenii de presă. Puțină lue știe că celebrul prezentator și-a început cariera în presă în 1991, la Radio Timișoara. Apoi, a intrat în televiziunea publică unde a activat din 1994 până în 2000. De 19 ani activează la Antena 1, acolo unde a prezentat mai multe emisiuni. De asemenea, Dan Negru prezintă emisiuni și peste Prut, în Basarabia.