Mădălina Ghenea nu mai are limite! Cine este noul iubit super celebru, cu 12 ani mai tânăr decât ea! L-a despărțit mai întâi de logodnică

de:
22 dec. 2020
Mădălina Ghenea nu mai are limite! Cine este noul iubit super celebru, cu 12 ani mai tânăr decât ea! L-a despărțit mai întâi de logodnică

Mădălina Ghenea trăiește o adevărată poveste de dragoste. La scurt timp după ce s-a despărțit de Matei Stratan, bărbat alături de care are un copil, dragoste plutește din nou în aer pentru ea. S-a aflat cine este iubitul celebru care o face fericită.

Mădălina Ghenea se poate declara o femeie împlinită. Arată impecabil, iar bărbații au roit întotdeauna în jurul ei. Întâmplarea a făcut că starul de la AS Roma, Nicolo Zaniolo, în vârstă de doar 21 ani s-a îndrăgostit nebunește de Mădălina, iar conform Forzaroma.info, cei doi formează deja un cuplu.

Și-a părăsit logodnica pentru ea

În ciuda faptului că există o diferență de 12 ani în cei doi îndrăgostiți, acest lucru nu este un impediment. Cei doi nici nu se ascund. Atât Mădălina cât și Nicolo Zaniolo au dat indicii cu privire la relația lor, pe rețelele de socializare.

Cei doi au postat două desene pe conturile de Instagram, amuzându-se împreună.

Relația celor doi nu a picat prea bine pentru Sara Scaperrotta, iubita lui Nicolo Zaniolo. Cei doi formau un cuplu încă din adolescență și erau logodiți, însă acest lucru nu l-a ținut în loc pe fotbalist. Acesta a părăsit-o pentru frumoasa româncă fără a mai sta pe gânduri, scrie prosport.ro.

Nicolo Zaniolo și fosta sa logodnică, Sara

Nici în Italia, Mădălina nu intră în anonimat. Românca locuiește de mai bine de 18 ani acolo și este la fel de cunoscută ca și în România, motiv pentru care, nu avea cum să-i scape tânărului fotbalist în vârstă de doar 21 de ani.

Mădălina Ghenea, dezamăgită de bărbații din viața ei

În urmă cu ceva timp, Mădălina Ghenea vorbea despre dezamăgirile amoroase din viața sa. Vedeta mărturisea că preferă să îmbătrânească singură, decât în compania unui bărbat care nu o face fericită.

”Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devino ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îți poate asigura garanții financiare, povestea aceasta recent.