Producătoarea de bază a Antenelor a pierdut 13.000 de euro în câteva secunde! Aveți grijă, vi se poate întâmpla și vouă

23 aug. 2019
Producătoarea de bază a Antenelor a pierdut 13.000 de euro în câteva secunde! Aveți grijă, vi se poate întâmpla și vouă

Probleme mari pentru Ruxandra Ion. Mama telenovelelor, așa cum este supranumită celebra producătoare de televiziune, a pierdut 13.000 de euro în câteva secunde.

Cum s-a ajuns la o asemenea situație? A povestit chiar Ruxandra Ion, căreia i-au fost luați din cont 13.000 de euro la plata unei facturi de puțin peste 600 de lei.

Greșeală de mii de euro, din cauza unei virgule

De zile bune, producătoarea TV încearcă să-și recupereze banii care au ajuns la o companie de telefonie mobilă. „Luni, asistenta a plătit factura. 635,86. Homebank-ul nu ia virgula. Trebuia punct. Dă drumul la plată și se plătesc 63.586. Peste 13.000 de euro, în loc de aproximativ 150 de euro. Își dă seama imediat. Banii erau deja în contul companiei de telefonie mobilă. Marți primesc mesaj de mulțumire că am plătit factura. Sunăm și aflăm cu stupoare că termenul de returnare este de 30 de zile lucrătoare. Apoi, am mai primit o veste: doamna de la financiar e singură și a programat să analizeze cazul săptămâna viitoare. Rezultatul este că am aproape toți banii din firmă în contul lor și șanse să aștept 30 de zile lucrătoare să-i recuperez. Nici după o săptămână nu s-a rezolvat nimic”, spune producătoarea TV, conform libertatea.ro.

Își poate recupera banii în 30 de zile

Deși a trecut mai bine de o săptămână, Ruxandra Ion mai are de așteptat până să-și recupereze banii. Legea spune că poate să intre în posesia sumei în 30 de zile lucrătoare.

Ruxandra Ion, o viață în televiziune

Viața Ruxandrei ion se confundă practic cu televiziunea. Și-a început cariera la TVR ca regizor de montaj, în 1990. Apoi, a fost promovată ca realizatoare a emisiunii Abracadabra. La doar o lună de la deschiderea PRO TV, în 1996, aceasta a devenit primul producător independent de emisiuni pentru copii din Estul Europei.

În martie 1998, Ruxandra Ion a fost numită director executive al Acasă TV, primul pentru femei din țara noastră. În 2004 a devenit și producător general al Media Pro Pictures, iar în 2008 Channel& Content Strategist în cadrul CME și VP Media Pro Pictures.

La începutul lui 2014, Ruxandra Ion a deschis școala de actorie, regie, scenaristică și producție de Tv și film „Tv & Film Academy by Ruxandra Ion”.

La finalul lui 2015 s-a produs și divorțul de ProTV. A devenit consultant la Antena Group pentru Euforia TV și pentru producții. Și în acest moment, Ruxandra Ion se află în cadrul trustului Antenelor.