Marele secret a lui Dan Bittman. Cine este femeia misterioasă care l-a inspirat să scrie „Ți-am dat un inel”. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

de:
23 dec. 2020
Marele secret a lui Dan Bittman. Cine este femeia misterioasă care l-a inspirat să scrie
Dan Bittman a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, alături de trupa sa Holograf

Dan Bittman este un artist de succes în România. Chiar și după ani de zile, piesele sale încă se ascultă și trezesc fiori. Totuși, la fel ca în cazul fiecărui artist, fiecare piesă în parte ascunde o poveste. Deși artistul nu a oferit niciodată detalii despre femeia care l-a inspirat, ultimele sale răspunsuri dau de înțeles totul.

Dan Bittman s-a numărat printre invitații lui de Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”. Acesta a fost deschis la unele întrebări, la una dintre ele chiar a și izbucnit în plâns. În esență, se pare că artistul este chiar o personalitate sensibilă care are și el la rândul său o serie de traume și eșecuri.

Denise Rifai nu s-a abținut și i-a pus artistului toate întrebările la care fanii au așteptat un răspuns din totdeauna. Mihaela Rădulescu, una dintre marile sale iubiri, a fost și ea prezentă în șirul întrebărilor.

O întrebare care i-a pus capac artistului a fost legată de piesa ”Ți-am dat un inel”. Denise Rifai se aștepta să afle cine este femeia misterioasă care a pierdut inelul dat de artist, însă nu a reușit să obțină nicio informație, ba din contră, a primit și ea la rândul ei un inel.

Cine ar putea fi femeia misterioasă care a pierdut inelul 

Totuși, după spusele lui Dan Bittman, nu este exclus ca Mihaela Rădulescu să fie femeia misterioasă, având în vedere faptul că artistul a precizat că acea femeie este în prezent căsătorită și preferă să nu-i spună numele.

În emisiunea dv au fost milionari, miliardari, dar nu a venit unul măcar o dată cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia și de a nu spune, din bun simț, câte inele am dat și cui. Mai ales cel despre care am făcut piesa.

Nu pot să-i spun numele, deși lucrurile sunt cunoscute, dar nu pot pentru că e căsătorită. Dar, am dat multe inele. Mi s-a și spus că am banalizat gestul acesta. Se spune că aș fi omul care dă inele în România, dar am venit să negociez cu dvs.”, a spus Dan Bittman în timp ce din buzunar a scos o cutiuță de bijuterii…cu un inel.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au trăit o adevărată ”nebunie”

Toată lumea știe că Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au format un cuplu la începutul anilor 90, atunci când Mihaela nu intrase încă în lumea mondenă.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu

Artistul a vorbit întotdeauna frumos despre fosta sa iubită. El a mărturisit în urmă cu ceva timp că cel mai mult l-a atras naturalețea ei, dar și faptul că era o persoană atletică, care ieșea mereu în evidență.

Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de tunată că acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arată cu totul altfel, creață, roșcată, îți sarea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum”, declara Dan Bittman pentru revista Playboy, acum mulți ani.

Dan Bittman a descris relația dintre el și Mihaela ca fiind ”o nebunie” și totodată o dragoste la prima vedere. Totuși, în ciuda acestui lucru, deși a avut multe persoane care l-au inspirat să scrie piesele sale de dragoste, se pare că niciuna nu a fost compusă cu gândul la Mihaela.

Cine l-a inspirat pe Dan Bittman

Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, mărturisea Bittman pentru Adevărul.

Întrebat dacă a scris versuri gândindu-se la Mihaela sau la alte iubite, aristul a dat un răspuns surprinzător.

Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, a mai povestit el.

A început să plângă în direct

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a avut un moment care i-a pus capac complet. Acesta a fost întrebat care a fost cea mai mare durere trăită de-a lungul vieții sale, iar artistul a dat răspunsul printre lacrimi.

Dan Bittman a mărturisit că cea mai mare durere a sa a fost pierderea părinților săi. Aceștia au murit la câteva luni unul după celălalt. De asemenea, vestea morții tatălui său a venit chiar în timp ce artistul se afla la un concert.

Asta! Nu există durere mai mare. Şi am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata”, a spus Dan Bittman, începând să plângă direct.