Marele secret al lui Florin Călinescu! Câți bani are vedeta de la Pro TV și ce afacere conduce

19 sept. 2019
Marele secret al lui Florin Călinescu! Câți bani are vedeta de la Pro TV și ce afacere conduce
Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România

Va lasa televiziunea pentru politică? Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent”, și-a pus serios amprenta pe scena politică în ultima perioadă. Actorul s-a evidențiat prin criticile aduse Partidului Social Democrat. 

Mai mult, actorul a fost ales președintele Partidului Verde România.

”Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism” a transmis Dan Acibotăriță,  liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național.

Câți bani are actorul Florin Călinescu?

Nu se cunosc detalii despre salariul pe care actorul îl încasează de la Pro TV, totuși, acesta încasează sume frumoase în urma rolurilor jucate. Călinescu primea de la Teatrul Mic suma de 50.079 lei ca angajat şi 11.796 lei din diverse colaborări.

Florin Călinescu are și o firmă. Este vorba despre „Florin Călinescu Media Impex SRL”. Aceasta se ocupă cu activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Anul 2018 nu a fost prea bun pentru actor. Firma a înregistrat o cifră de afaceri de doar 4.769.426 și o pierdere de 262.781 lei.

Acesta deține și trei terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov.