Marele secret al unui actor celebru! Gerard Butler a uimit o lume întreagă cu gestul lui nepotrivit

22 aug. 2019
Marele secret al unui actor celebru! Gerard Butler a uimit o lume întreagă cu gestul lui nepotrivit
Images by Che Rosales / LARAWAN

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood a lăsat cu gura căscată sute de oameni. Gerard Butler a devenit celebru pentru rolurile din filme, dar și pentru relațiile cu cele mai dorite femei din lume. Acum, marele său secret a fost aflat. Nimeni nu se aștepta ca Butler să ajungă într-o asemenea ipostază. E de neimaginat ce s-a întâmplat cu actorul la o petrecere cu 400 de invitați.

Gerard Butler a vrut să atragă toate privirile la o nuntă și se pare că a reușit. Actorul a venit îmbrăcat în kilt la petrecere, dar asta nu a fost tot. Toată lumea se întreba dacă acesta poartă sau nu lenjeri intima. Ei bine, nu!

Gerard Butler a uimit pe toată lumea

Când Butler s-a aşezat într-o poziţie nu prea potrivită s-a văzut că acesta nu purta nimic pe sub kilt. Celebrul actor a apărut la emisiunea americană „Conan” şi a povestit cum o întreagă congregaţie l-a privit în timp ce kiltul îi stătea într-o poziţie nefirească în timpul unei nunţi.

„A trebuit să merg la o nuntă, la un moment dat, şi a fost nevoie să port un kilt. Mi-a plăcut enorm, a fost grozav”, a spus Butler, întrebat de originile sale scoţiene, conform CNN. Actorul a explicat cum mama sa, aflată pe un scaun din spate, i-a atras atenţia că kiltul său se deschisese mult prea mult şi lăsa să se vadă mai mult decât era nevoie la un asemenea eveniment solemn.

Butler a precizat că, în mod tradiţional, nu se poartă lenjerie intimă sub un kilt.

Marile iubiri ale lui Gerard Butler

Gerard Butler este renumit nu numai pentru rolurile sale, ci și iubitele sale faimoase. Acesta a fost împreună, printer altele, cu Jennifer Aniston sau Lindsay Lohan. În 2014, s-a îndrăgostit de Morgan Brown. Nici româncele nu îi sunt străine lui Butler. Acesta s-a iubit și cu Mădălina Ghenea.