Maria Sharapova renunță la tenis? Ce job nou va avea începând cu 29 septembrie și cine este iubitul său

01 sept. 2019
Maria Sharapova renunță la tenis? Ce job nou va avea începând cu 29 septembrie și cine este iubitul său

Maria Sharapova i-a făcut multe zile negre Simonei Halep, învingând-o aproape în fiecare meci. Părea că sportiva româncă suferă de un paradox în fața rusoaicei. Asta până când celebra blondă a fost depistată pozitiv cu Meldonium și i s-a interzis să mai joace în circuitul WTA timp de doi ani.

Revenirea nu a fost deloc spectuloasă, iar Sharapova de altă dată a rămas istorie. După ce a pierdut categoric în primul tur la US Open în fața Serenei Williams, rusoaica va ieși din top 100 și are șanse minime să mai prindă tabloul principal direct la alte turnee de mare șlem.

În acest context, Masha s-a decis să se orienteze și spre o altă carieră, în televiziune. Aceasta va face parte din juriul emisiunii Shark Tank, un reality show difuzat de postul american ABC, anunță GoTennis.

Antreprenori aflați la început de drum încearca să obțina fonduri pentru a-și concretiza ideile, iar una dintre cei care îi notează este chiar cunoscuta tenismenă. Premiera viitorului sezon al Shark Tank va avea loc pe 29 septembrie.

Maria Sharapova, inspirată de noul iubit

După o relație de doi ani, Maria Sharapova s-a despărțit de tenismenul blugar Grigor Dimitrov, care în trecut avusese o relație cu Serena Williams. Acum rusoaica a recunoscut că iubește din nou, iar fericitul este milionarul britanic Alexander Gilkes.

Acesta este un londonez de 38 de ani, proprietarul unei case de licitații de artă la care a lucrat și Prințesa Eugenie, la nunta căreia, de altfel, a participat, săptămâna trecută. Printre prietenii de viță nobilă ai lui Gilkes se numără și prinții William și Harry, alături de care acesta a studiat în timpul facultății.