Mario Iorgulescu nu mai are nicio șansă! Ce au decis autoritățile: Ar putea să facă pușcărie

29 oct. 2019
Mario Iorgulescu nu mai are nicio șansă! Ce au decis autoritățile: Ar putea să facă pușcărie

Mario Iorgulescu nu mai are nicio șansă după accidentul rutier în care un tânăr și-a pierdut viața! Autoritățile au luat o decizie importantă în cazul său. Fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu ar putea să facă pușcărie.

Pentru Mario Iorgulescu pare să vină ziua scadenței după ce în urmă cu mai mult de două luni a produs un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui tânăr, tatăl a doi copii.

Mario Iorgulescu, pus sub învinuire

Mario Iorgulescu a fost pus sub învinuire de către procurori. Oamenii legii au decis să-l acuze de ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, la aproape două luni după ce a provocat un grav accident, în urma căruia un alt tânăr a murit, au declarat surse judiciare pentru g4media.ro.
Procurorii români au luat legătura cu cei din Italia, acolo unde se află internat Mario Iorgulescu. Aceștia le-au cerut italienilor să îi comunice acuzațiile lui Iorgulescu jr. la clinica din Italia unde este internat în prezent, au mai precizat sursele citate.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu se simte mai bine și se află în afara oricărui pericol, fiind îngrijit într-o clinică din Milano.

Mario ar trebui să se întoarcă în România pentru a fi audiat de procurori referitor la accidentul pe care l-a produs și în care a murit un bărbat. Din datele primite de procurori de la medicii italieni reiese că Mario Iorgulescu nu este păzit, el fiind vegheat doar de familie, într-o clinică din Milano, transmite Antena 3. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au vrut încă din 20 septembrie să îl înștiințeze oficial pe fiul lui Gino Iorgulescu că este suspect în ancheta declanșată după accident, însă medicii de la Spitalul Elias, unde era atunci internat Mario Iorgulescu, au declarat că starea de sănătate nu permite acest lucru. În aceeași zi, Iorgulescu Jr. a fost tansferat, la cererea expresă a familiei, la o clinică din Italia, mai precizează sursa citată.