Mașina care le face concurență celor de la Dacia! Surpriză totală pentru șoferi: Cum arată și cât costă

29 feb. 2020
Mașina care le face concurență celor de la Dacia! Surpriză totală pentru șoferi: Cum arată și cât costă

Se spune că de la ruși vine ploaia. Ei bine, pentru cei de la Dacia de la ruși vine concurența. Aceasta este mașina care le face concurență celor de la Dacia! Este o surpriză totală pentru șoferi. S-a aflat cu arată și cât costă.

Mașina care face concurență Daciei

Aceasta este mașina care face concurență Daciei. Ne referim la Lada Vesta SW Cross care este una dintre surprizele plăcute din oferta producătorului auto din Rusia. Concurentul Daciei Logan MCV Stepway are o gardă la sol de 203 mm, aproape la fel de mare ca cea a modelului Duster (210 mm).

Lada Vesta SW Cross are o lungime de 4424 mm, o lăţime de 1785 mm, o înălţime de 1537 mm şi un ampatament de 2635 mm. Dacia Logan MCV Stepway are o lungime ceva mai mare (4528 mm), dar modelul produs la Mioveni are garda la sol de 174 mm.

Vesta SW Cross poate fi comandată un singur motor pe benzină de 1,6 litri cu 100 CP. Acesta poate fi comandat cu o cutie manuală cu cinci trepte sau cu una robotizată. Modelul rusesc cu o greutate de 1340 kg poate atinge o viteză maximă de 180 km/h ( Logan MCV Stepway este cotat cu o viteză maximă de 170 km/h atât pentru propulsorul pe benzină TCe90, cât şi pentru versiunea diesel dCi90), conform auto-bild.ro.

S-a aflat și cât costă noua Lada. Cea cu echipare Comfort şi cutie manuală are un preţ de pornire în România de la 11.800 euro fără TVA.

Pentru echiparea LUX preţul este de 12.500 euro fără TVA, iar cea mai scumpă este Vesta SW Cross cu echiparea Lux şi cutia robotizată care se vinde la noi cu 13.100 de euro fără TVA. În galeria foto se pot vedea modelele Vesta SW Cross la primirea de către dealerul din România.

Preţurile pentru Dacia Logan MCV Stepway încep la noi de la 12.700 euro cu TVA inclusă.