Meghan Markle și Harry divorțează? Ce vor face cu fiul lor

17 feb. 2020
Meghan Markle și Harry divorțează? Ce vor face cu fiul lor

Meghan Markle și Harry divorțează? De când s-au mutat, au apărut fel și fel de informații despre cuplul cel mai discutat al momentului. 

S-a spus că Prințul Harry nu s-a acomodat în Canada și i-ar fi dor de prietenii săi din Marea Britanie. Gurile rele spun că cei doi ar divorța.

Care este adevărul, de fapt? Surse apropiate spun că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Meghan și Harry au fost surprinși, săptămâna trecută, pe aeroport. Soții au mers la Universitatea Stanford pentru a se întâlni cu studenții și professorii.

Archie este prioritatea lor

Apropiați ai acestora au dat detalii despre relația celor doi. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine, iar prioritar este fiul lor, Archie.

„Archie este prioritatea lor. Este foarte important să aibe grijă de el și să pună familia pe primul loc. Este un copil fericit, îi place să râdă. El și Harry se simt foarte bine împreună, iar Meghan este o mamă grozavă. Este foarte preocupată să aibe grijă de el, iar amândoi încearcă să-și trăiască viața ca niște părinți normali”, a povestit o cunoștință a cuplului britanic.

Meghan și Harry se bucură de viața lor privată, departe de Marea Britanie,.

„Mulți oameni au luat acest lucru ca un semn că aceștia au terminat-o cu Marea Britanie. De fapt, aceștia chiar au făcut-o în persoană, în ianuarie, atunci când au petrecut câteva zile în UK, după mutarea în Canada. Acum, aceștia nu mai au obligația să spună lumii unde se duc sau ce au de gând să facă”, a povestit apropiatul.

Ducii vor doar să-l protejeze pe fiul lor, iar Regina a înțeles acest lucru.

„După multe luni de conversaţii şi discuţii mai recente, mă bucur că împreună am găsit o cale constructivă şi de susţinere pentru nepotul meu şi familia sa. Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membri foarte iubiţi ai familiei mele. Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat pentru că s-au aflat în centrul atenţiei în ultimii doi ani şi le susţin dorinţa pentru o viaţă mai independentă. Vreau să le mulţumesc pentru toată munca lor dedicată, în această ţară, în Commonwealth şi nu numai, şi sunt deosebit de mândră de modul în care Meghan a devenit atât de repede unul dintre membrii familiei. Întreaga mea familie speră că acordul de astăzi le va permite să înceapă să-şi construiască o viaţă nouă fericită şi paşnică”, a declarat Regina Elisabeta, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.