Mihaela Rădulescu revine! Cu ce televiziune a semnat un nou contract și ce emisiune va prezenta

29 aug. 2019
Mihaela Rădulescu revine! Cu ce televiziune a semnat un nou contract și ce emisiune va prezenta

Mihaela Rădulescu se întoarce în televiziune! Vedeta a semnat un nou contract și va prezenta o emisiune care se vrea relansată după doi ani. Este o premieră pentru Mihaela Rădulescu. Vedeta nu a mai fost prezentă niciodată într-un astfel de format.

Mihaela Rădulescu va prezenta emisiunea Master Chef, proiect pe care cei de la ProTV vor să-l relanseze cu noi chefi, după doi ani de zile.

Lider de audiență la Ferma

Este de fapt o revenire pentru Mihaela Rădulescu. Aceasta a cochetat în ultima vreme cu alte două emisiuni de succes. A prezentat emisiunea Ferma, care a avut un mare succes. A fost chiar lider de audiență pe tronsonul în care a fost prezentată.  Mihaela Rădulescu a înlocuit-o pe Monica Bărlădeanu.

Master Chef, patru ediții pe săptămână

Mihaela Rădulescu va fi prezentă, în calitate de Guest Star, în mai multe ediții Masterchef care, în sezonul de toamnă, va fi pe Pro TV patru zile, de luni până joi.

Mihaela Rădulescu, secretul audiențelor

Mihaela Rădulescu a fost timp de patru ani jurată în emisiunea Românii au talent, dar debutul ei în televiiune s-a produs în urmă cu mult timp. Mihaela Rădulescu a participat active la Revoluția din 1989, apoi a fost secretara lui Dan Iosif.

În 1994 a debutat în televiziune, la Tele7ABC. Apoi a plecat la ProTV, acolo unde a fost reporter la matinalul lui Florin Călinescu. Vedeta a plecat apoi la Antena 1 și B1TV pentru ca în final să se întoarcă la ProTV