Mihai Bendeac iubește din nou! Cântăreața super cunoscută de care este îndrăgostit până peste cap?

22 oct. 2019
Mihai Bendeac iubește din nou! Cântăreața super cunoscută de care este îndrăgostit până peste cap?
Mihai Bendeac

Fluturașii multicolori par să-l viziteze din nou pe Mihai Bendean. După o relație tumultoasă cu Roxana Vancea, acum începe să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste cu cântăreața Mira. Dezvăluirea a fost făcut chiar de Delia, într-o pauză de la emisiunea “iUmor”.

Aceasta le-a povestit prezentatorilor show-ului, dar și lui Cheloo că Mihai Bendeac este îndrăgostit Mira și că a aflat asta de pe o rețea de socializare, unde actorul s-a filmat în timp ce asculta una dintre melodiile artistei și a scris pe imagini mesajul: “Mira, de ce m-ai părăsit”.

“Cântăreața Mira îl iubește pe actorul Mihai Bendeac. Am aflat din Instagram”, a spus Delia foarte sigură pe ea, ceea ce l-a luat prin surprindere pe Cheloo, care nu s-a așteptat la această dezvăluire.

“Am o mărturisire de făcut, că poate nu v-am spus până acum, dar Mihai Bendeac este feblețea mea! Nu vreau să crezi că te-am părăsit, ești sufletul meu pereche. Mihai, nu te-am părăsit. Absolut deloc”, a transmis și Mira într-un filmuleț postat pe Instagram Stories.

Dezbateri aprinse cu final…neașteptat

“Se întâmplă ceva acolo”, a reacționat Delia după ce a văzut filmarea cu Mira.

“Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira?”, a comentat Mihai Bendeac după ce au fost difuzate imaginile cu Mira care i-a declarat public dragostea ei. “Păi, da, mă, dar fata asta ți-a declarat dragostea pe Instagram”, a continuat Delia, conform cancan.ro.

„Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine”, a spus Mihai Bendeac, care pare fascinat de Mira.

Colegii lui de platou au remarcat că el dă like la toate pozele tinerei cântărețe. “De ce hărțuiești fata pe Instagram dacă nu vă cunoașteți?”, a întrebat un reporter, iar Mihai Bendeac a glumit afirmând cu zâmbetul pe buze: “Las’, că-i place!”.

Cheloo a pus însă punct discuțiilor în stilul caracteristic. “Mira, a sosit momentul să îți tai ungiile de la picioare, să le vopsești în ce culoare vrei tu. Și să mergi către Bendeac, căci, iubirea nu are ungheră”, a spus artistul. “Hai că m-ai rezolvat”, a concluzionat Mihai Bendeac pe un ton ironic.