Mihai Petre revine! Ce job nou are acesta acum că nu mai este jurat la Românii au talent? Ce rol va avea Andreea Esca

03 feb. 2021
Mihai Petre revine! Ce job nou are acesta acum că nu mai este jurat la Românii au talent? Ce rol va avea Andreea Esca
Mihai Petre a făcut mulți ani parte din juriul Românii au talent

Mihai Petre a fost foarte dezamăgit când oficialii Pro Tv l-au anunțat că nu va mai face parte din juriul Românii au talent. Sezonul 11 îi va avea în prim plan pe aceiași prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, dar și pe jurații Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și nou venita, Alexandra Dinu.

Mihai Petre bifează astfel cea de-a doua plecare din cea mai de succes emisiune de divertisment din toate timpurile. După despărțirea de Pro Tv acesta a acordat numeroase interviuri, în care a transmis că și-ar dori să revină în televiziune pentru că mai are multe de spus.

Cu ce se ocupă acum Mihai Petre

Cum nicio ofertă nu a venit, fostul jurat de la Românii au talent s-a gândit să-și construiască singur propria emisiune. Online! Aceasta se vrea a fi un podcast video, unde vor fi invitați oameni importanți din diverse domenii. În primul episod o vom vedea pe Andreea Esca, cea mai de succes prezentatoare de știri din România și un adevărat simbol al Pro Tv.

„De miercuri incep sa postez o serie de conversatii cu oameni mai mult decat interesanti, pe care am inceput sa o fac din vara anului trecut. Bine ca nu s-a făcut anul si am reusit sa le aduc la o forma care sa imi placa…😅
Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legatura la prima editie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris Mihai pe Instagram.