Mihai Trăistariu pleacă din România! Ce l-a înfuriat: Merg pe drumul meu

03 feb. 2020
Mihai Trăistariu pleacă din România! Ce l-a înfuriat: Merg pe drumul meu

Unul dintre cei mai apreciați și invidiați cântăreți din România a luat o decizie radicală. Pleacă din țară. Mihai Trăistariu s-a înfuriat și a făcut declarații extrem de dure.

Mihai Trăistariu pleacă din România

Mihai Trăistariu nu mai suportă criteriile de selecție de la Eurovision și pleacă din România. Vedeta și-a ieșit din minți după ce a aflat de schimbările anunțate de organizatorii concursului. Cântărețul, care urma să bifeze a 11-a sa participare, critică modul în care organizatorii au procedat.

Mihai Trăistariu a aflat mult prea târziu de schimbările la regulament, făcute de organizatorii Eurovision, în acest an. Cântărețul nu mai poate concura conform acestor noi reguli, iar afectați sunt și alți colegi de breaslă, care chiar se gândesc să facă o plângere către conducerea țării.

„Gafează neanunţând la timp. Nu-mi spui tu mie că se scrie o piesă în câteva zile ca să fie gata pe 1 martie în finală. Piesa se ştie deja, artistul e ales, cred că are şi videoclipul, aşa spun toţi colegii mei de breaslă cu care am vorbit. Compozitori şi colegi mă sună, sunt supăraţi şi indignaţi”, a spus Trăistariu, portivit click.ro.

Nervos, Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală. Dorește să participe pentru altă țară la Eurovision. Drept model a luat-o pe celebra Celine Dion.

„Eu merg pe drumul meu, mă înscriu pentru altă ţară că, mi-am propus de mult timp şi iată că a venit ocazia. O să câştig pentru orice ţară, aşa cum Celine Dion, canadianca, a câştigat Eurovision pentru Elveţia. Deci se poate!”, a mai punctat artistul.

Mihai Trăistariu a obținut locul patru la Eurovision 2006, cu piesa „Tornero”, în marea finală de la Atena. De atunci, visul lui cel mare a fost unul singur, să câștige concursul.