Miley Cyrus a trecut peste divorț! Cine este noul iubit al cântăreței

14 oct. 2019
Miley Cyrus a trecut peste divorț! Cine este noul iubit al cântăreței

Miley Cyrus are un nou iubit. Cântăreața a divorțat Liam Hemsworth și a început o relație cu Kaitlynn Carter, dar nu s-a oprit aici. Vedeta are o nouă relație cu un cântăreț foarte cunoscut.

Este vorba despre Cody Simpson. Cei doi postează poze împreună pe Instagram și nu se feresc să se afișeze în oraș. Artistul a recunoscut legătura pe care o are cu Miley.

Celebrity Social Media Photos!

„Sunt foarte fericit. Suntem foarte, foarte fericiți. Este o persoană creativă. Este pasionată de ceea ce face și eu sunt cam la fel. De aceea ne înțelegem foarte bine”, a declarat australianul.

Cei doi au fost, inițial, prieteni: Motivul pentru care nu a fost o chestie nebunească și rapidă este acela că noi suntem prieteni de foarte mult timp.

Totul a început la locul de muncă.

„Ne-am găsit unul pe celălalt într-un spațiu în care nu ne distrăm, muncim din greu și menținem lucrurile sănătoase și este bine”, a declarat Cody.

Cântărețul i-a scris până și o melodie. Aceasta va fi lansată în curând.

„I-am scris un cântec săptămâna aceasta pe care mă cam obligă să îl lansez”, a declarat el pentru People.

Cody a vizitat-o și la spital. Miley a trecut, recent, printr-o operație la amigdale.

„Dintr-o dată mă simt mult mai bine. Acest băiat duuuulce a venit în vizită la spital și mi-a cântat cel mai dulce cântec pe care l-a scris pentru mine”, a scris Miley Cyrus pe InstaStories.