Mircea Badea, jignire șocantă la adresa Andreei Esca: „Tuta sugea ciorapi…”. Continuarea este revoltătoare

16 oct. 2020
Mircea Badea, jignire șocantă la adresa Andreei Esca:
Mircea Badea prezintă În gura presei la Antena 3 de mai bine de 10 ani

Mircea Badea nu ratează nicio ocazie să o atace pe Andreea Esca și să o insulte, deși aceasta niciodată nu a spus nimic negativ despre realizatorul Antena3. Mai mult decât atât, l-a ignorat de fiecare dată când a fost ținta unor replici suburbane, spuse sau în emisiunea În gura presei sau pe rețelele de socializare.

Ultimul atac al lui Mircea Badea la adresa Andreei Esca a avut loc în urmă cu câteva zile, când acesta a ironizat-o pentru că de acum are un patron nou, care are afaceri cu Rusia și China. Este vorba despre miliardarul ceh, Petr Kellner, care a cumparat de la gigantul american AT&T pachetul majoritar de acțiuni al Central European Media Enterprises (CME), compania – mamă a Pro TV.

„Deci nu știu cum o să facem acum cu atâta hashtagism la Pro TV. Cum facem? A venit unu cu afaceri de minerit în Rusia! Ce-ai făcut, Bobiță? Ce-o să mai zică doamna Andreea Esca sau toți hashtagiștii de la Știrile Pro TV?”, a spus Mircea Badea , care apoi a dat play unei piese cântate de Corul Armatei Roșii.

„Să-i intre ciorapii în amigdale, zic…”

Când Andreea Esca a fost infectată cu COVID-19, în luna iulie, realizatorul Antena3 nu a mai avut nicio limită și i-a adresat insulte în lanț. De multe ori a numit-o prompteristă, dar o postare pe rețelele de socializare a scandalizat mulți internauți, care l-au criticat foarte aspru pentru lipsa lui de empatie și vorbele de mahala.

„E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul, a scris Mircea Badea pe contul său de Instagram”, alăturând și o captură foto cu un articol din Libertatea.

Derapajele de acest tip nu au fost niciodată sancționate, astfel că Mircea Badea a continuat nestingherit seria de insulte șocante, folosind cuvinte nedemne de un jurnalist, la adresa oricărui personaj a avut chef. În schimb dacă cineva și-a permis să-l contrazică, a devenit ținta unor adevărate linșaje în online sau chiar la postul unde activează.