Mircea Badea, reacție după vânzarea Pro TV: Ce va face duduia Esca după vânzarea postului

29 oct. 2019
Mircea Badea, reacție după vânzarea Pro TV: Ce va face duduia Esca după vânzarea postului

Mircea Badea a reacționat imediat după vânzarea Pro TV. Realizatorul Antenei 3 a vorbit despre cel mai important om al postului, Andreea Esca.

Vedeta a postat un mesaj pe contul său de Facebook, mesaj în care o ironiza pe știrista de la Pro, dar și pe colegii săi. Realizatorul a folosit temenul putzoii de la știri.

„Americanii au vandut PROTV-ul la ruși. Pe bani americani. Ce vor face duduia Esca plus putzoii de la știri?”, este mesajul postat de Mircea Badea pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce a aflat că PPF a cumpărat de la CME compania care deține postul de televiziune Pro TV.

Reacția prezentatorului de la Antena 3 a venit în contextul în care CME a vândut către PPF compania care deține postul Pro TV.

„Achiziția CME, cu activele media ale acesteia în cinci țări europene, vor completa și vor întări în continuare operațiunile noastre de telecomunicații din Europa Centrală și de Est. Vrem să folosim sinergiile naturale între producția de conținut și distribuția acestuia, cu obiectivul de a dezvolta în continuare afacerile noastre de telecomunicații și media. CME este o organizație sănătoasă și bine condusă și nu intenționăm să efectuăm schimbări semnificative la nivelul operațiunilor sale”, se arată în comunicatul în care se anunță tranzacția.