Momente de panică la Survivor! Ruby, luată pe brațe, cu dureri insuportabile. A venit salvarea: „Ajutor!”

20 ian. 2020
Momente de panică la Survivor! Ruby, luată pe brațe, cu dureri insuportabile. A venit salvarea:
Ruby a fost concurentă Survivor România

Survivor România, noua emisiune difuzată de Kanal D, a început deja să facă victime. Echipa Faimoșilor a rămas deja fără doi concurenți. Augustin Viziru s-a accidentat și se află sub supraveghere medicală, urmând ca în perioada următoare să se decidă dacă acesta va mai putea sau nu să continue competiția.

Imediat după duelul de duminică, dintre Faimoși și Războinici, Ruby a acuzat stări de rău, cu vomă și dureri mari de stomac. Ulterior a început să aibă frisoane și era la un pas de leșin. Ajutor, luați-mă de aici, a strigat cântăreața.

La scurt timp, o barcă a venit pe insulă și a transportat-o spre ambulanță. Dan Cruceru, prezentatorul Survivor, i-a anunțat pe colegii ei că artista este bine și se află și ea sub supraveghere medicală. Nici despre ea nu se știe încă dacă va continua competiția.

Și în echipa Războinicilor sunt doi concurenți accidentați, însă aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri speciale.

Concurenții sunt puși la grea încercare. Aceștia trebuie să reziste cu foarte puțină hrană, doar câteva linguri de orez și diverse fructe exotice, dar și să-și adune forțele pentru competițiile sportive care sunt extrem de solicitante.

Cine sunt cei 20 de concurenți de la Survivor

Faimoșii: Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor.

Războinicii: concurenți încă necunoscuți publicului larg: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Andi Constantin.

Emisiunea este difuzată de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D și a început cu dreptul având deja o audiență foarte mare.