Nepotul preferat al lui Gigi Becali are o nouă iubită! Este o celebră jurnalistă: unde a lucrat aceasta

30 oct. 2019
Nepotul preferat al lui Gigi Becali are o nouă iubită! Este o celebră jurnalistă: unde a lucrat aceasta

Vasi Geambazi este nepotul preferat al lui Gigi Becali și fostul patron din acte al FCSB. Acesta a fost căsătorit cu frumoasa Alina, până nu demult. Nici măcar cei doi copii pe care îi au împreună nu au reușit să împiedice divorțul, care l-a supărat foarte tare pe latifundiarul din Pipera.

La nunta Teodorei Becali, Vasi a venit singur, deși nu ducea lipsă de femei cu care să se afișeze. Însă pentru că nu era nimic serios, nu a dorit să atragă atenția. Ei bine, se pare că acum lucrurile s-au schimbat puțin pentru că nepotul lui Gigi Becali s-a afișat cu o nouă cucerire într-o zonă de lux din Capitală. Paparazzi CanCan au fost primii care i-au surprins pe îndrăgostiți.

Cine este noua iubită a lui Geambazi

Femeia care i-a furat inima, de daca aceasta, lui Vasi Geambazi este o fostă jurnalistă de la Fanatik, Gabriela Pavel. Aceasta s-a retras din presă și s-a orientat spre PR. Pentru că i-a mers foarte bine în ultimii ani, ea și-a deschis chiar și o cafenea într-o zonă bună din București, pe Bulevardul Decebal.

Nepotul lui Gigi Becali și Gabriela au mers împreună chiar și în vacanță, ceea ce arată că relația dintre ei devine din ce în ce mai serioasă. Conform foștilor ei colegi de la Fanatik, cei doi au petrecut un weekend romantic la Poiana Brașov, unde s-au comportat ca un cuplu autentic.