Noi dezvăluiri despre concedierea lui Mihai Petre de la Românii au talent! A făcut o greșeală fatală. De ce l-ar fi dat Pro Tv afară fără să-l anunțe

22 oct. 2020
Noi dezvăluiri despre concedierea lui Mihai Petre de la Românii au talent! A făcut o greșeală fatală. De ce l-ar fi dat Pro Tv afară fără să-l anunțe
Mihai Petre și soția lui, Elwira

Plecarea lui Mihai Petre din juriul emisiunii „Românii au talent” a luat pe toată lumea prin surprindere, dar a picat ca un trăsnet mai ales pentru el. Deși decizia fusese deja luată de producătorii Pro Tv, acesta a fost anunțat brusc, când deja se bătuse palma cu Alexandra Dinu, cu care se negocia de mai mult timp.

Au existat multiple speculații pe piață cu privire la această despărțire neașteptată. Mai multe surse au povestit că la mijloc ar fi fost banii. Pentru că încasa cel mai mic dintre onorarii, comparativ cu ceilalți jurați, Mihai Petre nu a dorit să accepte să i se taie din bani și de aici ar fi pornit mai multe nemulțumiri.

Alte surse din Pro Tv au povestit pentru VoxBiz că Mihai Petre a fost eliminat de producători din cauza modului său foarte arogant de exprimare și care ar fi supărat prea multă lume. Deși el întruchipa omul rău din juriu, se pare că atitudinea lui nu a fost privită cu ochi buni de producători, care au considerat că exagerează pe alocuri, așa că noua strategie a fost să aducă un jurat mai dulce în aceste vremuri tulburi de pandemie, iar Alexandra Dinu a fost perfectă, mai ales că nici onorariul ei nu atinge valori astronomice.

A fost dat afară Mihai Petre din cauza criticilor?

„Nu știu ce au gândit alții, dar pot să spun ce cred eu și ce simt eu. Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat.

Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat”, a spus Mihai Petre pentru Click!.

Vrea să joace din noul în filme și seriale

Dansatorul a exprimat de mai multe ori dezamăgirea și părerea de rău cu privire la ceea ce i s-a întâmplat, mai ales în această perioadă când nici școala lui de dans nu este foarte funcțională din cauza pandemiei. El a ținut și să precizeze că i-ar plăcea să primească o ofertă de a juca într-un nou film sau serial pentru că este o mare pasiune pentru el actoria.

„Sincer, îmi doresc ca această emisiune să rămână în continuare și sunt sigur că va rămâne cea mai buna emisiune, e un format fantastic, la care țin, așa cum țin la întreaga echipă. S-au speculat tot felul de lucruri, fie că am plecat eu… Asta a fost decizia luată. O altă pasiune mare este actoria, după dans.

N-am mai primit oferte. Cu plăcere am făcut asta, m-am dezvolat mult și am învățat foarte mult. Șansa pe care am avut-o atunci m-a motivat să mă duc să fac și cursuri, am fost în America, la New York, l cursuri, pentru că îmi place să mă dezvolt”, a spus Mihai Petre care în prezent lucrează la crearea canalului său de Youtube.