Noul Duster uimește pe toată lumea! Schimbările așteptate de șoferi: E ceea ce trebuie

21 feb. 2020
Noul Duster uimește pe toată lumea! Schimbările așteptate de șoferi: E ceea ce trebuie

Uzina de la Mioveni continuă să uimească. Ultimul model scos în Argeș arată demențial pur și simplu. Vorbim despre noul Duster care uimește pe toată lumea cu schimbările sale.

Cum arată și cât costă noul Duster

Cei de la Dacia continuă să investească în SUV-ul Duster și asta se vede. Dacia Duster TCe 130 nu este cu nimic mai prejos față de orice alt SUV din Europa și nu numai.

Duster este cel mai modern model. Lansat în 2017, actuala generație Duster a impresionat prin tehnologia modernă și inedită. Anul trecut, Dacia a plusat cu o nouă motorizare turbo pe benzină dezvoltată în parteneriat cu Daimler, pe care o oferă pe modelele de Duster precum TCe 130 și TCe 150.

Dacia Duster TCe 130 4WD are la dispoziție primele sisteme de asistare a conducerii. Acesta este oferit ca dotare suplimentară și costă 200 de euro, la fel ca și sistemul de camere Multiview care te costă 250 de euro. Ambele dotări sunt disponibile doar pe echiparea de vârf Prestige.

Motorul turbo pe benzină are o cilindree de 1,33 litri și dezvoltă în jur de 130 CP. Propulsorul este rafinat și silențios și asigură performanțe dinamice mai mult decât decente.

S-a aflat și cât costă cel mai nou model de Duster. Dacia Duster TCe 130 4WD cu echipare Prestige, inclusiv opționale ajunge la 20.110 euro cu TVA. Unul clasic, fără opțiunale te face să scoți din buunar 17.300 euro cu TVA, conform promotor.ro.