Noul job al prințului Harry! Tocmai a semnat actele

15 apr. 2020
Noul job al prințului Harry! Tocmai a semnat actele
Meghan Markle și prințul Harry

Surpriză de proporții pentru Casa Regală britanică. După ce a rupt legăturile cu aceasta, prințul Harry s-a schimbat total. Mai mult, și-a găsit și un loc de muncă. Tocmai a semnat actele.

Noul job al prințului Harry!

După ce au spus adio Casei Regale britanice, prințul Harry și Meghan Markle au decis să-și refacă viața. S-au mutat în Los Angeles alături de fiul lor, Archie. Ducele de Sussex tocmai a semnat actele unei noi afaceri de care se va ocupa personal.

Harry a pus bazele unei companii care analizează cât de ecologice sunt anumite zboruri, Travalyst. Când a semnat actele, acesta a făcut-o fără a se folosi de titlurile sale regale, Alteța Sa Regală sau Mountbatten-Windsor.

S-a semnat Prințul Henry Charles Albert David, Duce de Sussex, anunță mirror.co.uk.

Harry și Meghan s-au mutat luna trecută în Vancouver, Canada, însă imediat după răspândirea coronavirusului, aceștia au plecat în Los Angeles, California, unde se află și în prezent.

Travalyst, noua companie a Prințului Harry, vrea să ofere utilizatorilor un sistem care să le explice cât de dăunătoare sunt pentru mediul înconjurător zborurile pe care doresc să le ia. Potrivit unor documente oficiale, Harry este listat ca o persoană individuală cu un control considerabil în firmă.