Nu mai seamănă cu ele! Celebrele fete de la Tatu, de nerecunoscut: Cum arată la 20 de ani de când s-au despărțit

26 oct. 2019
Nu mai seamănă cu ele! Celebrele fete de la Tatu, de nerecunoscut: Cum arată la 20 de ani de când s-au despărțit

Transformare radicală și fabuloasă în același timp! Celebrele fete de la Tatu sunt de nerecunoscut. S-au schimbat enorm la 20 de ani de când s-au despărțit.

Au făcut furori la finalul anilor 90. Nonconformist și senzuale, cele două fete de la Tatu au cucerit o lume întreagă. Acum, la două decenii de la despărțire nimeni nu le mai recunoaște.

Fetele de la Tatu, de nerecunoscut

Fetele de la Tatu au suferit transformări incredibile. Bruneta de la Tatu e de nerecunoscut, în schimb roșcata arată fabulos. Lena Katina întoarce toate privirile la 34 de ani.
La 20 de ani de la destrămarea trupei, fetele de la Tatu au în continuare fani în întreaga lume, care le roagă pe conturile de socializare să cânte din nou împreună. Oficial, nu s-au mai reunit niciodată după despărțirea din 1999, dar Yulia Volkova și Lena Katina au mai prestat de câteva ori, la ocazii cu speciale.

Tatu a făcut show la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi, din Rusia. Deși nu mai au același succes în cariera muzicală ca pe vremea Tatu, atât Yulia, cât și Lena au proiecte muzicale în țara lor natală.

Fetele de la Tatu s-au căsătorit

Fetele de la Tatu s-au căsătorit. În ciuda zvonurilor care spuneau că ar fi fost iubite, se pare că nimic nu a fost aevărat. Totul era regizat. Fetele nu sunt lesbiene, iar, în prezent, ambele sunt mămici.

Bruneta Yulia a mai ajuns în atenția presei internaționale prin schimbarea sa de look. Operațiile estetice la care a apelat au făcut-o de nerecunoscut pentru fanii ei.

În schimb, Lena Katina pare să își fi păstrat înfățișarea cât mai naturală. La 34 de ani, roșcata arata spectaculos. Mămică a unui băiețel, rusoaica are propria formatie și susține show-uri în Rusia.

Tags: