O fostă vedetă ProTV rupe tăcerea! Motivele plecării de la cea mai cunoscută televiziune

23 aug. 2019
O fostă vedetă ProTV rupe tăcerea! Motivele plecării de la cea mai cunoscută televiziune

O fostă vedetă a ProTV s-a decis să rupă tăcerea. A făcut dezvăluiri complete despre plecarea de la cea mai cunoscută televiziune din România. Raluca Arvat s-a confundat, timp de peste un deceniu, cu știrile sportive.

La începutul anilor 2000, ProTV a făcut un pariu incredibil pentru acele vremuri. A decis să aducă la pupitrul celor mai importante și viozionate știri sportive o femeie. A fost pariul câștigător. Raluca Arvat a devenit cea mai cunoscută și invidiată prezentatoare.

Brusc, atunci când era printre cele mai bine cotate prezentatoare din România, Raluca s-a decis să pună stop și să o ia de la capăt. A renunțat la lumina reflectoarelor pentru o viață nouă.

Motivele renunțării la colaborarea cu ProTV

Acum, fosta prezentatoare a știrilor de la PRO TV, a dezvăluit motivul plecării de la trustul care a făcut-o celebră. Raluca Arvat a decis să pună stop pentru familie. Voia să se implice în creșterea copilului.

Voiam să am mai mult timp pentru copil şi pentru familie… Pur şi simplu, am vrut timp pentru familie şi pentru copil. În Pro TV nu aveam timp. Eu aveam un program de muncă ciudat, stăteam foarte mult la serviciu. De asta am şi făcut copilul la 39 de ani. 

Când eram doar eu şi cu mine nu mă deranja. Dar de când a apărut şi Tudor, e mult prea frumos. E lucrul cel mai important în viaţă, de fapt, că serviciul e serviciu”, a dezvăluit Raluca, anunță gsp.ro.

Come-back-ul în televiziune

Raluca Arvat nu a putut sta prea mult departe de lumina reflectoarelor. După o perioadă sabatică a decis că trebuie să revină. Nu s-a mai întors la ProTV, dar mirajul televiziunii a rămas. Așa că s-a reîntors pe sticlă, însă la televiziunea națională. Acolo, prezintă jurnalul de știri de la TVR2.

Raluca Alrvat, o viață pe sticlă

Raluca Arvat a început foarte devreme cariera. La început, a fost reporter la un ziar local si apoi a ajuns in televiziunea ProTV Brașov. Fiind extrem de apreciată, a fost promovată și a ajuns în București în vara lui 2000. Dupa corespondentele pentru emisiunea „ORA 7, BUNA DIMINEATA” Raluca a trecut si la prezentarea unei emisiuni de divertisment care i-a placut tare mult. Emisiunea se numea „STELE VERZI”. Apoi, a urmat trecerea la pupitrul Știrilor Sportive.