O nouă umilință pentru Casa Regală britanică! Ce a făcut Meghan Markle: A ajuns de nerecunoscut

11 feb. 2020
O nouă umilință pentru Casa Regală britanică! Ce a făcut Meghan Markle: A ajuns de nerecunoscut

Meghan Markle și Harry au fost dați afară din Casa Regală britanică și au decis să plece în Canada. Acum, orice pas al lor este urmărit cu atenție de presa de scandal și nu numai.

Umilință pentru Casa Regală

Meghan Markle și Harry au fost dați afară din Casa Regală, iar acum sunt nevoiți să muncească pentru bani. Problema e că orice pas al lor pune în umbră Casa Regală.

De această dată, Meghan a făxut-o lată. Casa Regală încasează o nouă umilință după ultimul pas al decesei. Deși amândoi au deja o avere considerabilă, Meghan a decis să revină deja pe micile ecrane, prin participarea la un reality show.

Meghan Markle ar urma să aibă apariții multiple într-un nou serial ce va putea fi urmărit și în România pe Netflix, despre persoane ce se căsătoresc pentru a două oară. 10 cupluri ale căror nunți au fost un adevărat dezastru vor avea ocazia să își reînnoiască jurămintele și să aibă parte de petrecerile la care au visat.

Cu titlul original “I do, redo” (“Spun Da, din nou”), reality show-ul în care ducesa de Sussex va avea apariții episodice, o va avea în postura de gazdă pe buna ei prietenă, organizatoarea de nunți Jessica Mulroney. Aceasta a ajuns în atenția publicului după nunta fostei actrițe din serialul “Costume” cu Prințul Harry, unde a fost domnișoară de onoare.

Salariul lui Meghan Markle pentru aparițiile într-un reality show

S-a aflat și câți bani va primi Meghan Markle pentru aceste apariții. Serialul va avea 10 episoade și deși suma exactă pe care Meghan o va primi pentru aparițiile sale nu a fost anunțată, o zi de filmare ca și “guest star” este remunerată în Canada cu 588$.

O sumă infimă pentru o prințesă, însă aparițiile în serialul Netflix o pot ajuta să își relanseze cariera în film și televiziune.

Mariajul cu prințul Harry este al doilea pentru Meghan Markle, ea find căsătorită între 2011 și 2013 cu producătorul de film și televiziune Trevor Engelson. Prima nuntă a actualei ducese de Sussex a avut loc într-un cadru informal, pe o plajă în Jamaica.

În urmă cu doi ani, Meghan a avut parte de propria versiune a emisiunii “I do, redo”, când i-a spus “Da” prințului Harry, în cadrul unei ceremonii fastoase care a costat aproximativ 42 milioane de dolari.

Fosta actrița a purtat o rochie semnată Givenchy iar inelul său de logodnă a fost făcut pe comandă și conține două diamante din colecția personală a Prințesei Diana.

Lucrurile nu au mers, însă, bine pentru cuplul Harry – Meghan în interiorul Casei Regale, aşa că cei doi au decis să se separe de Familia Regală şi să încerce să îşi câştige existența în Canada.