O nouă vedetă a semnat cu Antena 1! Pleacă Gina Pistol? Nimeni nu se aștepta la decizia Intact

09 oct. 2019
O nouă vedetă a semnat cu Antena 1! Pleacă Gina Pistol? Nimeni nu se aștepta la decizia Intact

Producătorii Antena 1 vin de fiecare dată cu lucruri noi atunci când vine vorba de producțiile de succes ale trustului. Asia Express a ajuns la cea de-a treia ediție și după audiențele foarte bune ale show-ului, acum vor să bată recordul. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, au adus o nouă vedetă pe post de prezentator.

Simpaticul Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express, alături de CRBL va prezenta emisiunea. Asta nu înseamnă că va pleca Gina Pistol. Iubita lui Smiley rămâne în echipă, dar va avea un coleg care o va ajuta să gestioneze echipele aflate pe Drumul Comorilor.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea. Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.

Ce va face Gina Pistol

Gina Pistol nu va pleca de la Asia Express, iar contractul ei cu Antena 1 a fost prelungit. “Anul trecut, am crezut că după un sezon știu exact cum vor decurge lucrurile în Asia Express, dar show-ul ăsta este o surpriză nu doar pentru vedetele care participă, ci pentru întreaga echipă. Așadar, anul acesta plec cu gândul că multe și neprevăzute se vor întâmpla”, a spus și Gina Pistol.

Asia Express, cel mai dur reality show din România, revine cu un nou sezon la Antena 1. În acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfășura în Filipine și Taiwan. Concurenții care pornesc pe Drumul Comorilor vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.