Plecare neașteptată de la Știrile Pro TV! O super cunoscută prezentatoare a fost înlocuită

25 sept. 2019
Plecare neașteptată de la Știrile Pro TV! O super cunoscută prezentatoare a fost înlocuită

Una dintre prezentatoarele de știri ale Pro TV-ului a fost înlocuită. Este vorba despre pricipala prezentatoare, după Andreea Esca. Aceasta nu va mai fi văzută la știrile de la ora 19 de la finalul săptămânii.

Oana Andoni s-a retras de la pupitrul știrilor pentru că trebuie să nască. Locul său a fost luat de perechea Cristian Leonte și Amalia Enache.

Prezentatoarea se pregătește pentru al doilea copil. Oana va aduce pe lume, în această toamnă, încă o fetiță. Cei doi își doreau foarte mult ca numărul mebrilor familiei să crească, iar vestea nu i-a luat deloc prin surprindere.

Oana Andoni

„Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare“, a declarat Oana Andoni.

Oana este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica. Împreună, cei doi mai au o fetiță de 8 ani, Erica.