O vedeta super celebră a câștigat 1 miliard de dolari! Ce business i-a adus aceste venituri uriașe

18 sept. 2019
O vedeta super celebră a câștigat 1 miliard de dolari! Ce business i-a adus aceste venituri uriașe

Este tânără, foarte frumoasă și incredibil de bogată. La doar 22 de ani, averea ei atinge deja un miliard de dolari și este într-o continuă creștere. Kyle Jenner este un model foarte celebru în SUA, care din 2007 apare în reality show-ul Keeping Up With The Kardashians, ceea ce evident i-a sporit și mai mult notorietatea.

Ea s-a lansat de la o vârstă foarte fragedă și în business și a fondat Kylie Cosmetics. Inițial își vindea produsele de beauty doar online, dar ulterior a semnat un contract de distribuție exclusivistă cu Ulta. Astfel, retailerul  a început să vândă kiturile de buze de 29 de dolari în cele peste 1.000 de magazine de acest tip, ceea ce i-a adus profituri uriașe.

Cum au explodat afacerile lui Kylie

Imediat, în doar șase săptămâni, Kylie Cosmetics a vândut produse în valoare de 54,5 milioane de dolari prin Ulta, conform estimărilor presei americane. Cu acestă creștere spectaculoasă și ținând cont de industria de machiaj în plină expansiune, Forbes estimează compania lui Jenner la cel puțin 900 de milioane de dolari.

Pe lângă acest business, Kyle Jenner mai câștigă enorm din contracte de publicitate, firmele fiind extrem de generoase cu ea ținând cont că nu puține reviste au numit-o chiar cea mai frumoasă femeie din lume.

Acum frumosul top model s-a vopsit blondă, ceea ce a stârnit o oarecare vâlvă în online pentru că se pare că mulți fani de-ai ei o preferau cu culoarea părului mai închisă la culoare.

Însă părerile sunt împărțite, asa că momentan Kyle adoră să jongleze cu nuanțele de blond care o prind foarte bine.