Oana Roman rupe tăcerea. Adevărul despre Costin Mărculescu. Puțină lume știe acest lucru

de:
13 iun. 2020
Oana Roman rupe tăcerea. Adevărul despre Costin Mărculescu. Puțină lume știe acest lucru

Oana Roman a rupt tăcerea la scurt timp după ce actorul Costin Mărculescu a fost găsit decedat în propria locuință. Fiica fostului premier Petre Roman a spus adevărul despre cariera actorului și cu ce se ocupa acesta cu ceva timp în urmă.

Potrivit acesteia, pe lângă cariera de actor, Costin Mărculescu a deținut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est, iar din punct de vedere financiar „a fost milionar înainte de alții”.

„Foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est. A avut o sclipire de geniu în acel moment”, a declarat Oana Roman la Gândul Live.

A pierdut tot

Fiica fostului premier susține că actorul a fost „milionar înainte de alții”, iar cariera sa era la apogeu în acea perioadă, dar din păcate nu a știut cum se își managerieze situația financiară și a pierdut tot.

„Făcea niște spectacole gigantice, turnee in toată țară. Costin Mărculescu a fost milionar înainte de alții. Chiar mi-a scris un prieten, că nu se știe cine a fost Costin Mărculescu. L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol.

A pierdut tot, pentru că așa cum fac mulți artisiti boemi, nu a știut să managerieze situația financiară”, a mai spus Oana Roman.