Oana Zăvoranu, nou contract cu Antena 1! În ce proiect TV va fi implicată

16 aug. 2019
Oana Zăvoranu, nou contract cu Antena 1! În ce proiect TV va fi implicată

Greu de crezut, dar au trecut 15 ani de când Oana Zăvoranu făcea furori în televiziune. Telenovelele produse de Ruxandra Ion pentru Acasă Tv, actual Pro 2, i-au adus și mai multă popularitate decât avea deja. Acum, aceasta revine pe micile ecrane la Antena 1, tot într-un serial marca Ruxandra Ion.

Pentru rolul din „Sacrificiul”, Oana Zăvoranu s-a pregatit foarte mult, întrucât personajul pe care îl interpretează, Diva, este unul destul de complex:

„Pentru personajul în sine fac ce fac mereu: trăiesc cu el o viață paralelă, o iubesc pe Diva, o înțeleg, o apăr indiferent de ce face rău sau bun și creez situații astfel încât personajul meu să devină în timp bârfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat și înțeles chiar dacă face nenorociri, pentru că ea are voie! Mi-am construit în mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumpărat câteva haine pentru rolul Divei, totodată lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colecția create de mine. Încerc să fiu cât mai naturală și îmi doresc ca ceea ce e în viața reală să aibă legătură cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea acord atenție si aspectului meu fizic și am început să merg la masaje și alte proceduri corporale”, povestește Oana Zăvoranu.

Serialul va începe în toamna acestui an și este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Așadar o noutate pe piață. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi, iar Oana Zăvoranu este extrem de entuziasmată de noul său proiect.