Olivia Steer și Andi Moisescu, anunț de ultim moment despre căsnicia lor. Ce au decis cei doi

30 sept. 2019
Olivia Steer și Andi Moisescu, anunț de ultim moment despre căsnicia lor. Ce au decis cei doi

Olivia Steer și Andi Moisescu formează un cuplu foarte sudat. Cei doi s-au cunoscut la Pro tv, s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și sunt nedespărțiți de mai bine de 15 ani. Ei au împreună și doi băieței foarte frumoși, pentru care luna septembrie este la fel de specială ca și cea a părinților.

David, fiul cel mare a împlinit 13 ani luna aceasta, iar Luca va face 11 ani, vineri, 27 septembrie. Dar nu doar ei sărbătoresc, ci și Olivia și Andi, care bifează 15 ani de căsnicie.

Soția prezentatorului TV a postat o fotografie în care apare cu un superb buchet cu flori în brațe, iar postura ei o arată și purtând deopotrvă verigheta și inelul de logodnă. Vedeta a scris în dreptul imaginii de pe  Instagram în limba engleză următorul mesaj: “After 15 years of marriage, we still do” care se traduce: “După 15 ani de mariaj, noi încă o facem (n.r.: aniversarea)”.

Ce spune Andi Moisescu despre căsnicia cu Olivia

Mulți l-au condamnat pe Andi Moisescu pentru pozițiile extrem de controversate ale soției lui, cum ar fi cele legate de vaccinuri, dar acesta a știut mereu să iasă din discuțiile negative. El i-a luat mereu apărarea Oliviei și nu a lăsat-o niciodată singură în fața valului mare de acuzații. A susținut-o mereu.

“Pe scurt, avem puțină grijă la felul în care hrănim relația. Cu un profesionist în alimentația sănătoasă ca Olivia în casă, nici măcar nu-i atât de greu, mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.

Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului și poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, așa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment și privești puțin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate”, a declarat Andi Moisescu în cadrul unui interviu mai vechi, potrivit click.ro.