Planul ascuns al lui Meghan Markle! De ce vrea să divorțeze de Harry. Casa Regala este in stare de soc

13 feb. 2020
Planul ascuns al lui Meghan Markle! De ce vrea să divorțeze de Harry. Casa Regala este in stare de soc

Meghan Markle și prințul Harry au fost dați afară din Casa Regală britanică. Cei doi s-au mutat în Canada, dar tot nu au liniște. Planul ascuns al lui Meghan ar produce un adevărat cutremur.

Meghan Markle divorțează?!

Se pare că Meghan Markle ar vrea să divorțeze de prințul Harry. La mijloc ar fi o sumă imensă de bani pe care ducesa ar pune mâna. O separare a celor doi nu mai trebuie privită ca o absurditate sau o exagerare mass-media, ci ca o certitudine a viitorului apropiat.

Dacă Meghan Markle va divorța, ea ar putea câștiga aproximativ 100 de milioane de dolari, transmit surse media, iar o astfel de sumă impresionantă ar fi rezultatul încheierii unor contracte prin intermediul companiei Command Entertainment Group.

Simon Huck, proprietarul acestei companii, a declarat că a primit oferte impresionante pentru Meghan Markle. Aici nu este vorba însă despre reclame tradițonale sau de parfumuri.

Din cauza acestor sume de bani și a scandalului cu Casa Regală britanică este foarte posibil ca Meghan Markle și Harry nu vor mai rămâne mult timp împreună.

”Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”, a spus un fan al celor doi.

Mutați în Canada, prințul Harry și Meghan Markle încearcă să înceapă o viață nou, însă rămâne de văzut cum vor reuși să gestioneze această perioadă dificilă din viața lor.