Pleacă Smiley de la Vocea României și Românii au Talent? Ce surpriză de proporții pregătește artistul

25 oct. 2019
Pleacă Smiley de la Vocea României și Românii au Talent? Ce surpriză de proporții pregătește artistul

Smiley este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România. Acesta a ajuns celebru fără să intre în vreun scandal și s-a impus pe piață prin muzică și talent. Prezența lui în juriul de la Vocea României, dar și ca prezentator la Românii au Talent i-au adus și mai multe aprecieri din partea fanilor.

Deși este implicat în atât de multe proiecte, el mai are timp și de iubita lui, Gina Pistol, alături de care trăiește o frumoasă poveste de mai bine de doi ani. Artistul a mărturisit că nu-i place să vorbească despre viața sa sentimentală, pentru că nu vrea să apară în presă cu asta.

Ce pregătește Smiley

HaHaHa Production este un alt proiect în care Smiley a investit enorm și de care are girjă fratele său Filip Maria, din postura de manager al business-ului, iar lucrurile merg bine. Căntărețul speră să se extindă, dar nu are de gând să plece de la Pro Tv, unde este în continuare una dintre vedete de bază ale postului.

În timp ce Gina Pistol a plecat în Filipine să filmeze pentru Asia Express, Smiley va merge și el în turneul „Smiley, omul” începând cu 29 octombrie. Deja repetă câte 4-5 ore pe zi pentru concerte și se pregătește pentru filmările live de la „Vocea României”. Smiley a spus că cel mai probabil nu va mai lansa nicio piesă anul acesta pentru că nu prea mai are când, dar are filmări pentru videoclipuri și scrie piese pentru anul viitor, când va veni cu multe surprize pentru fani.