Plecări importante de la Pro Tv! Doi oameni de bază părăsescă postul de televiziune

16 aug. 2019
Plecări importante de la Pro Tv! Doi oameni de bază părăsescă postul de televiziune

Pro Tv continuă să fie lider de audiență în topul televiziunilor generaliste din România, deși a pierdut mulți oameni în ultimii ani. După ce aproape întreaga echipă, care se ocupa cu producțiile de divertisment, a plecat la Antena 1, acum rămâne și fără cei mai importanți oameni, care se ocupau de domeniul Sport.

Primul care a plecat a fost Costi Mocanu. El a fost și director al Pro Tv la un moment dat, iar în ultima perioadă a prezentat și emisiunea de mare succes, Ninja Warrior. Acesta a rămas, însă colaborator al Pro Tv pentru comentarea meciurilor de fotbal. El era angajat în trust de peste 25 de ani, iar acum lucrează în cadrul Federației Române de Fotbal ca și consultant al președintelui.

O altă plecare de marcă, începând cu luna septembrie, este cea a lui Felix Drăghici, cel care era coordonatorului departamentului Sport și nu numai. Ca și Costi Mocanu, și el va rămâne să mai comenteze meciuri de fotbal.

Conform informațiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va lucra la First Content Studio, o agenție de conținut care realizează proiecte speciale de marketing și publicitate. La noul job, el îi va avea colegi și pe alți foști angajați ai Pro Tv, ca George Ioniță (fost senior Brand Manager Pro TV) și Cătălina Bosuioc (fost digital brand manager Pro TV).

Pleacă și Ion Alexandru

Iar Felix nu este singurul care și-a anunțat plecarea acum. Ion Alexandru, și el un alt om de bază al departamentului Sport și un foarte bun comentator de fotbal, și-a anunțat plecarea printr-o postare pe facebook.

„Aseara am comentat ultimul meci la PROTV si astazi este ultima zi aici. 13 ani frumosi in care am legat prietenii de o viata, am muncit cu multa pasiune si am invatat foarte multe. Multumesc, PROTV!”, a scris acesta. Giovanni, cum îi spun prietenii, nu a precizat și unde pleacă. Ion Alexandru este în prezent și trainer la Dictie.ro.