Pro TV, demolat din interior. Un om cheie trece la Antena 1

07 feb. 2020
Pro TV, demolat din interior. Un om cheie trece la Antena 1

Pro TV a primit lovitura de grație chiar din interior. Un om cheie a decis să treacă în tabăra rivală. Deși are vechime la postul din Pache, un jurnalist important a semnat cu Antena 1.

Este vorba despre unul dintre coordonatorii știrilor sportive, Andrei Rădulescu. Acesta lucrează la Pro TV din 2006, dar de la sfârșitul lunii martie se vor schimba lucrurile.

Andrei va ocupa, la Antena 1, postul de redactor șef al știrilor sportive de la Observator. Postul vrea să-și redeschidă departamentul de sport.

Conform Gsp, acestuia i se vor alătura și doi ziariști de la DigiSport, reporterii Paul Andone și Dragoș Stoica.

Antena 1 face furori

La nivelul publicului din mediul urban, în perioada 20-24 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 17:00 și 19:00, Antena 1, cu emisiunea Acces Direct prezentată de Mirela Vaida, s-a aflat pe primul loc, cu o audiență medie 7,7 puncte de rating și 22,6% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6.4 puncte de rating și 18,8% cota de piață și Kanal D, cu 3,3 puncte de rating și 9,7% cota de piață.

Rating record

Antena 1 s-a situat pe primul loc și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 10,7 puncte de rating și 27,5% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6,9 puncte de rating și 17,6% cota de piață și Kanal D, cu 4,7 puncte de rating și 12,1% cota de piață.

De altfel, Acces Direct a început în forță anul 2020, emisiunea prezentată de Mirela Vaida impunându-se, cu noul sezon, la nivel urban și național, cu procente de leadership foarte bune. În luna ianuarie, Acces Direct a înregistrat un procentaj de 73% la nivelul publicului de la orașe și de 93% la nivelul publicului din toată țara.