Pro Tv și-a concediat una dintre vedetele de top! Cine a dat comanda ca aceasta să fie executată! Este șoc total în showbiz-ul autohton

01 nov. 2019
Pro Tv și-a concediat una dintre vedetele de top! Cine a dat comanda ca aceasta să fie executată! Este șoc total în showbiz-ul autohton

După Mircea Solcanu, care și-a manifestat public nemulțumirea legată de celebrul caz cu băiețelul ucis de maindanezi în parc, acum a venit rândul unei alte vedete din trustul Pro să fie concediată. Este vorba despre designerul Dana Budeanu, care avea rubrica Verdict, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Aceasta comenta despre ținutele vedetelor din showbiz-ul autohton și a fost și nașa micuței Elenei Udrea. Decizia Pro TV de a renunța la colaborarea cu aceasta a venit, după ce creatoarea de haine a postat zilele trecute în mediul online un mesaj cu privire la primul spital privat de oncologie pentru copii, în spatele căruia se află Asociația Dăruiește Viață. Conform unor surse media, acestea ar fi cerut concedierea Danei Budeanu. Dar nici aceasta nu a rămas datoare și a reacționat printr-o postare pe contul personal de Facebook.

Reacția Danei Budeanu

„INAINTE DE FACEBOOK DOAR FAMILIA STIA CA SUNTETI PROSTI! SA NE DESTEPTAM PENTRU ULTIMA DATA IN CEEA CE MA PRIVESTE:

DIN DRAGOSTE SI RESPECT PENTRU TOTI CEI CARE URMAREAU INTR UN NUMAR RECORD RUBRICA VERDICT DE LA PRO TV, ATAT PE TV CAT SI PE ONLINE SI CARE LA PROPRIU AU BLOCAT LINIILE TELEFONICE SI MESAGERIILE IN ULTIMELE DOUA ORE, FAC URMATOARELE PRECIZARI (…)

COLABORAREA CU PRO TV A FOST UNA PERFECTA PANA LA SFARSIT SI S A INCHEIAT IERI (n.r. miercuri, 30 octombrie). IN URMA UNEI DISCUTII EXTREM DE CIVILIZATE SI RELAXATE CU REPREZENTANTII PRO TV, IN CARE, DATORITA PRESIUNILOR IMENSE LA CARE AU FOST SUPUSI, MI S A INAINTAT RUGAMINTEA DE A MI CERE “SCUZE PUBLIC” IN LEGATURA CU POSTAREA CARE A SCHIMBAT CURSUL ISTORIEI ROMANIEI, NU AM FOST DE ACORD SI ATAT! NIMIC MAI MULT!

REPET! NU AM AVUT NICIODATA CONTRACT CU PRO TV, NU AM FOST ANGAJATA LA PRO TV! NU AM AVUT IN VIATA MEA VREUN CONTRACT CU VREUN SPONSOR SI NICI NU O SA AM! NICIODATA!

NU S A INTAMPLAT NIMIC, NU EXISTA NICIO DRAMA! RUBRICA VERDICT CONTINUA CA SI PANA ACUM, ONLINE, PENTRU TOATA LUMEA, SAPTAMANAL! SINGURUL PLUS VA FI ACELA CA, PLAJA DE VEDETE SI PERSONALITATI PREZENTE IN RUBRICA VA FI MAI MARE, FORMATUL FIIND ACUM STRICT INDEPENDENT!
ATAT!

VA MULTUMESC PENTRU INGRIJORARE, DAR NU ESTE CAZUL! NIMENI NU O FACE CUM O FACEM NOI!”, a postat ea pe Facebook.

Ce a transmis Pro Tv

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, a transmis Pro TV.