Probleme mari pentru Dan Bitaman! Fiul său, prins cu droguri de DIICOT. Ce legătură are cu Margherita de la Clejani

28 mai 2020
Probleme mari pentru Dan Bitaman! Fiul său, prins cu droguri de DIICOT. Ce legătură are cu Margherita de la Clejani
Dan Bittman a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din România, alături de trupa sa Holograf

Celebritatea părinților pare să fi avut un impact negativ asupra copiilor. Fulgy și Margherita de la Clejani au ambii probleme cu drogurile și au deja dosare penale pentru asta. Însă nu doar Viorica și Ioniță au motive să fie supărați, ci și Dan Bitamn, al cărui fiu, Alex, în vârstă de 25 de ani, a fost prins de Poliție cu droguri de mare risc asupra sa pentru propriul consum.

Se întâmpla în 2017, când au fost găsite asupra sa droguri de mare risc. Putea merge la închisoare pentru asta, dar într-un final s-a renunțat la urmărirea penală, pe motiv că tânărul Bitman poate fi reabilitat. Și totuși conform celor din anturajul său lucrurile nu ar sta chiar așa, iar dosarul la DIICOT încă există.

Iubitul Margheritei este prieten cu Alex Bitman și un veteran al substanțelor interzise. Acesta cântă într-o trupă de trap,”Nordwului”. Melodiile acestora promovează practic consumul de droguri și surpriză, fiul lui Dan Bitman este cel care îi ajută pe partea de producție și masterizare.

Dosar la DIICOT și pentru iubitul Margheritei

Iubitul Margheritei are și el dosar la DIICOT din 2018, după ce a fost surprins de oamenii legii cu un pliculeț de cannabis. Pentru că a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției, s-a ales doar cu o amendă penală. Doar că se pare că tânărul recidivează.

În tot acest timp, Dan Bitman s-a mutat de acasă și a părăsit-o pe Liliana Ștefan, mama celor trei fii ai săi și conform mai multor surse vrea să se căsătorească cât de curând cu tânăra cântăreață Monica Odagiu, care are doar 24 de ani, deci este mai tânără decât fiul prins cu droguri.

Când părinții nu sunt acasă, copiii cumpără droguri și-și distrug viețile.