Probleme pentru Kanal D! Celebrii concurenți Exatlon care vor reprezenta România în Mexic! Cine va transmite show-ul

08 oct. 2019
Probleme pentru Kanal D! Celebrii concurenți Exatlon care vor reprezenta România în Mexic! Cine va transmite show-ul

Una caldă, una rece pentru Kanal D. Prima ediție a show-ului Exatlon a fost un mare succes, motiv pentru care au urmat rapid încă două show-uri. Cel de-al doilea, însă s-a terminat urât. Deși Alin Andronic merita marele trofeu, colega sa Beatrice a câștigat practic banii înainte să înceapă jocul.

Cea de-a treia ediție nu a mai înregistrat audiențele de altă dată, astfel că producătorii au decis să ia o pauză de la Exatlon. Doar că pauza este valabilă doar în România, pentru că mai mulți foști concurenți din show au primit oferte să participe în Mexic la Cupa Exatlon 2019. Iar emisiunea va fi difuzată acolo. Când au auzit, fanii români s-au revoltat pentru că vor ca postul turc de televiziune să preia show-ul, ceea ce ar putea crea ceva probleme.

Cei de la Kanal D nu au transmis încă dacă vor prelua și ei drepturile de difuzare ale imaginilor, însă cu siguranță acestea vor fi disponibile pe Youtube.

Cine sunt concurenții Exatlon care vor merge în Mexic

Cristian Pulhac, Alex Nedelcu, Cristina Constatinescu, Larisa Vasile, Iulian Pîtea, Ștefan Floroaica, Iuliana Aradi și Mădălina Predoi vor reprezenta România la Cupa Exatlon 2019. Filmările sunt deja în desfășurare, iar concursul va fi televizat, pentru moment doar în Mexic.

Ștefan Floroaica a fost cel care a făcut pe Instagram marele anunț: „Am primit un telefon cu întrebarea Ai vrea să participi la o competiție internațională Exatlon? Răspuns imediat: Da, când și unde?”

„Foarte bine ai făcut că te-ai dus”, perfect și „Succes! Hai România! Sunteți niște învingători”, i-au spus fanii.