Încă o vedetă pleacă de la Antena 1 la Pro Tv! În ce proiect revoluționar îl va implica

28 aug. 2019
Încă o vedetă pleacă de la Antena 1 la Pro Tv!  În ce proiect revoluționar îl va implica

ProTV le dă lovitură decisivă celor de la Antena 1! Le-a furat o vedetă a postului căreia i-a oferit un post extrem de râvnit. Va fi implicat într-un proiect foarte important. Cei de la ProTV mai câștigă o bătălie cu Antena 1.

Reprezentanții postului au decis ca noul venit, Cosmin Stan să prezinte jurnalele de sâmbătă și duminică, de la ora 7 dimineața. Este vorba despre o noutate absolută.

Cosmin Stan va prezenta Știrile ProTv alături de Lavinia Petrea și Andreea Marinescu.

A revenit la ProTV după zece ani

Este o revenire a lui Cosmin Stan la ProTV după un deceniu de absență. Acesta a fost readus în luna mai după ce a cochetat în ultimii zece ani cu mai multe posturi TV de știri. „Revenirea la pupitrul ştirilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar şi în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate. Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în dimineţile de weekend, ştiri esenţiale care să-i ajute să înţeleagă şi să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor. Mă bucur enorm că voi împărţi pupitrul de prezentare cu Andreea şi Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez şi cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărţit cu toţii ani de zile terenul la secţia Eveniment. Şi nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs, dar şi cu profesionalism“, a spus Cosmin Stan.

A câștigat un mare trofeu

Cosmin Stan a făcut performanță în trecut la ProTV. Alături de Paula Herlo şi cameramanul Sergiu Matei, a primit cea mai râvnită distincţie din televiziune, trofeul Emmy, la „International Emmy Award News“, pentru reportajele realizate în campania „Tu ştii ce mai face copilul tău?“.

Cosmin Stan a plecat de la Antena 1, acolo unde, alături de Octavia Geamănu a prezentat Observatorul de Weekend, de la Antena 1. Înainte, el a lipsit timp de patru ani de pe micile ecrane, iar anterior a trecut pe la Realitatea TV, Digi24 şi Prima TV.