Puțini știau asta despre Andra! De necrezut ce a făcut în fața socrilor

31 oct. 2019
Puțini știau asta despre Andra! De necrezut ce a făcut în fața socrilor

Puțini știau asta despre Andra. Soția lui Cătălin Măruță a făcut o dezvăluire senzațională. Vedeta a povestit o întâmplare care a avut loc chiar sub ochii socrilor.

Într-o sesiune video de întrebări și răspunsuri făcută pe site-ul ei, Andra a dezvăluit când s-a amețit pentru prima dată. Vedeta a mărturisit că nu este prietenă cu alcoolul, doar cu apa.

Așadar, în momentul în care fanii i-au cerut să spună un lucru mai puțin știut despre ea, Andra le-a povesti ce s-a întâmplat în timpul unei vizite la părinții lui Măruță, la Târgu-Jiu.

Aceasta s-a amețit după ce a băut două pahare de vine. Vedeta nu ține la băutură și asta au văzut chiar și socrii săi.

“Eram la Târgu-Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu-Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit talentata cântăreață pe canalul ei de YouTube.