Puțini știu asta! Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Mihai Gâdea FOTO

15 aug. 2019
Puțini știu asta! Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Mihai Gâdea FOTO

Deși pare un om serios și sobru, Mihai Gâdea ne surprinde uneori cu ipostaze în care puțini l-au văzut. Între emisiune și noul caz din Caracal, realizatorul își face timp pentru a ieși împreună cu fiica sa. Fotografiile postate pe Instagram fac deliciul publicului.

Jurnalistul Antenei 3 a urcat la story mai multe fotografii în care o îmbrățișa pe fiica sa Karina. Pozele au fost însoțite și de un mesaj special. ”La mulți ani, sufletul meu!”, a scris Mihai Gâdea pe fotografii.

Cu ce se ocupă fiica lui Mihai Gâdea?

Nici Maisha Karina Gadea nu a stat departe de lumina reflectoarelor, nu l-a urmat pe tatăl său, dar va ajunge o mare vedetă prin muzica ei. Fiica lui Mihai Gâdea este cântăreața. Karina a lansat mai multe melodii care sună foarte bine. Voi ce spuneți?

Karina seamănă foarte mult cu tatăl său atât fizic cât și la comportament. Familia Gâdea a fost mereu discretă și s-a ținut departe de presă și de aparițiile publice.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mihai Gâdea?

Spre deosebire de soțiile altor jurnaliști, Agatha Kundri a fost mereu o femeie discretă. Aceasta este de profesie sociolog, dar și femeie de afaceri. Îi place foarte mult sportul, practică triatlonul și deține o gradiniță cu program afterschool.