Radu Vâlcan și-a făcut cei doi copii să plângă! Adela Popescu este șocată!

09 sept. 2019
Radu Vâlcan și-a făcut cei doi copii să plângă! Adela Popescu este șocată!
Adela Popescu

Celebrul Radu Vâlcan a făcut un gest extrem. Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă așa. Actorul și-a făcut cei doi copii să plângă. Nici soția acestuia nu a fost prea fericită de ceea ce a văzut. Adela Popescu a rămas șocată.

Decizie radicală luată de către actorul și prezentatorul TV, Radu Vâlcan. Acesta a făcut o schimbare șoc în privința look-ului său. Vâlcan a decis să se radă în cap. Adela Popescu, dar și copiii celor doi au avut un șoc atunci când l-au văzut prima dată.

De ce s-a ras în cap

Soția acestuia, Adela Popescu, a făcut totul public. A postat pe o rețea de socializare imaginea cu noul look al soțului și a explicat de ce Radu Vâlcan a făcut această mișcare.
„Soțul meu s-a trezit devreme în această dimineață, dar nu pentru a-mi cumpăra flori, nu pentru a-mi face cafeaua, nu pentru a-mi pregăti un mic-dejun copios așa cum mi-aș fi dorit. El s-a trezit atât de devreme pentru că și-a dorit să ne surprindă pe mine și pe copii. Ei când l-au văzut au început să plângă, eu m-am speriat și am crezut că trăiesc un coșmar. Dragii mei, m-am trezit și am dat cu ochii de el. Ce ți-ai făcut scumpete în cap? Ce s-a întâmplat cu părul tău? Nu pot să mă obișnuiesc. Doamne, în ce film trăiești tu?”, a dezvăluit Adela Popescu pe o rețea de socializare.

Cum s-au cunoscut cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015, după cinci ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare de la Iubire și Onoare. La un an după căsătorie, Adela i-a dăruit lui Vâlcan primul copil, Alexandru. În decembrie anul trecut s-a născut și cel de-al doilea băiețel al acestora, Andrei.

Adela Popescu nu este doar actriță, a cochetat și cu muzica. În timp ce juca în serialul Lacrimi de iubire și-a înregistrat și primul ei album, cu un nume identic cu serialul. La finalul lui 2011 s-a alăturat trupei DJ Project. A înlocuit-o pe Giulia Anghelescu.

Radu Vâlcan s-a făcut cunoscut la Acasă TV, ca prezentator al emisiunii Poveștiri Adevărate. Înainte mai prezentase știrile sportive la Prima TV și emisiunea Impact. Din cauza televiziunii nu a mai avut timp de modelling, pe care l-a lăsat deoparte pentru o perioadă de timp, și nu s-a mai dus la prezentări de modă, făcând doar câteva spoturi pentru reclame.