Rafael Nadal s-a căsătorit! Cine este iubita pe care a ținut-o secretă 14 ani

26 oct. 2019
Rafael Nadal s-a căsătorit! Cine este iubita pe care a ținut-o secretă 14 ani

Marele jucător de tenis, Rafael Nadal s-a căsătorit! La o săptămână după ce nuntă s-au aflat detalii inedite despre noua lui soție. Acesta a ținut-o secretă timp de 14 ani. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea poveste.

Rafa e o legend a tenisului mondial, dar și un bărbat care face furori în rândul femeilor din toată lumea. Prin stilul său nonconformist, ibericul a cucerit, dar a și frânt inimi. Se pare că i-a fost credincios unei singure femei încă din copilărie.

Rafa Nadal s-a căsătorit cu iubita din copilărie

Spaniolul Rafael Nadal i-a jurat credință veșnică iubitei din copilărie. Legenda tenisului masculin, cu 19 turnee de Grand Slam, dintre care 12 la Roland Garros, s-a căsătorit în urmă cu o săptămână cu partenera lui de viaţă, Maria Francesca “Mery” Perello.

Ceremonia privată a fost organizată pe insula natală a sportivului spaniol, Mallorca, au anunţat companiile mass-media din Spania, citate de AFP.

Rafael Nadal, în vârstă de 33 de ani, şi iubita lui, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie care a început în urmă cu 14 ani. La nunta lor, organizată în castelul Sa Fortalesa din Pollenca – un oraş din nord-estul insulei Mallorca -, au participat 350 de invitaţi.

Cine a fost la nunta lui Nadal

Printre invitații de seamă de la nuntă s-a numărat fostul rege al Spaniei Juan Carlos ,dar şi alte staruri ale tenisului spaniol, precum David Ferrer şi Feliciano Lopez.

Cine este soția lui Rafa Nadal

Rafa Nadal a fost mereu foarte zgârcit atunci când a venit vorba despre viața lui personală. Și pe soție a ținut-o la secret ani buni de zile, peste un eceniu. Mery Perello, supranumită “Xisca” în presa iberică, l-a cunoscut pe soţul ei prin intermediul prietenei sale din copilărie Maribel Nadal, sora lui. Relaţia lor, marcată de o mare discreţie şi de foarte puţine apariţii publice, ar fi început în 2005, dar cei doi se cunosc încă din copilărie.

Rafa a cerut-o de soție pe Xisca la Roma, în luna mai a anului trecut, în timpul unei vacanțe romantice în capitala Italiei. Rafa și Xisca, au o relație încă din adolescență, dar se cunosc din perioada copilăriei. Au crescut în același oraș, Manacor.

În prezent, soția lui Rafa Nadal lucrează în asigurări, fiind, în acelaşi timp, director de proiecte pentru Fundaţia Rafa Nadal, o organizaţie caritabilă pe care sportivul a înfiinţat-o în urmă cu zece ani. Deși se iubesc de mai bine de 14 ani și locuiesc de mult timp împreună, Xisca a rămas la statutul de iubită până acum. În 2012, presa mondenă scria despre o posibilă oficializare a relației lor, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum o săptămână.

Frumoasa brunetă asistă rar la meciurile liderului mondial fiindcă, spune ea, nu vrea să îi distragă atenția. „Să călătorim împreună în toate părțile lumii n-ar fi convenabil nici pentru el, nici pentru mine. Rafael are nevoie de spațiu atunci când participă la turnee, iar ideea ca eu să-i fiu mereu în preajmă, preocupată mereu, mă obosește. M-aș asfixia. Iar el s-ar îngrijora, la rândul lui, pentru mine”, afirma iubita sportivului, în singura ei declarație despre Rafa.