Rareș Bogdan, făcut praf după anunțul privind românii din afară: Demisia dacă ai onoare sau cere-ți scuze

22 apr. 2020
Rareș Bogdan, făcut praf după anunțul privind românii din afară: Demisia dacă ai onoare sau cere-ți scuze

Atac dur la adresa lui Rareș Bogdan după ce liderul PNL a vorbit, într-o reacție surprinzătoare, despre românii din diaspora și i-a făcut pe aceștia hoți și dame de companiei, într-o serie de termeni duri.

PSD, atac la adresa lui Rareș Bogdan

Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina (PSD), îi solicită, miercuri, europarlamentarului Rareș Bogdan, să-și dea demisia după declarația privitoare la ”prostituatele” revenite în România. Mina spune că pentru o declarație asemănătoare, senatorul PSD, Niculae Bădălău, a linșat mediatic chiar de fosta vedetă Realitatea TV.

Mesaj pentru Rareș Bogdan

”Un europarlamentar care este și prim-vicepreședinte al PNL și care consideră votanții din diaspora “hoți” și “prostituate” trebuie să-și dea demisia, ai auzit, Rareș Bogdan? Ai auzit, Ludovic Orban?

Este inadmisibilă atitudinea de golan a unui europarlamentar din Parlamentul European, trimis acolo de votul românilor pe care acum îi jignește în cel mai murdar mod, numindu-i “hoți și prostituate”.

Avem datoria să-i solicităm europarlamentarului Rareș Bogdan demisia din funcția în care românii l-au trimis pentru a-i reprezenta, nu pentru a-i insulta! Ei, bine, în acești termeni vorbea micuțul eurodeputat Rareș Bogdan nu cu mult timp în urmă despre senatorul Niculae Bădălău care spunea că multe voturi din diaspora vin de la “fetele alea de le duc duc ăștia, eu știu…?”.

Ba mai mult, individul chiar inițiase o petiție on line prin care românii să ceară demisia lui Bădălău! Păi, cum e acum, măi, Rareș, ai ajuns să-ți numești votanții “curve” și “hoți”?

Acum, că te-ai ajuns, îți put? Nu mai sunt românii ăia jigniți de Bădălău?

V-ați dat arama pe față, v-ați dezvelit nemernicia și disprețul față de români, v-aţi folosit de ei şi i-aţi manipulat, iar după ce v-ați văzut în funcții, începeți să-i jigniți, fiindcă vă put? Aștept să văd reacții din partea PNL, domnule Orban, aștept petiție pentru demisia lui Rareș Bogdan pentru că nimeni nu are dreptul să jignească diaspora, nu-i așa? Sau umblăm cu dublă măsură?

Alo, unii colegi din PSD, cu 16% procente în alegeri, care cereaţi sancţiuni atunci, de ce tăceţi când un liberal jigneşte românii? Unde sunteţi acum, să vă văd revolta şi indignarea?

DEMISIA, RAREȘ BOGDAN, DEMISIA DACĂ AI ONOARE sau CERE-ȚI SCUZE!”, scrie Marian Mina, șeful CJ Giurgiu din partea PSD la adresa lui Rareș Bogdan, pe Facebook.

Ce a spus Rareș Bogdan despre românii din Diaspora

Atacul PSD a venit după o reacție a lui Rareș Bogdan în direct la România TV.

„70.000 din toti cei aproape un milion care au intrat în țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afara țării. Între 8000 și 10000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt şuţi în afara țării. Sunt cifre oficiale.

Comparația cu 10 august este nepotrivită. Situația e complet diferită. Acolo au fost bătute sute de oameni cu mâinile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intenția de a face ceva.

Acei tineri care au acționat împotriva jandarmeriței suportă rigorile legii. Noi vorbim de peste o sută de mii de oameni care nu aveau nici măcar gândul de a face ceva ilegal.

E foarte periculos pentru imaginea publică din România și pentru cetățenii care stau în case, să existe niște cetățeni care să depășească limitele. În momentul în care se depașesc limitele, trebuie intervenit cu fermitate, fără să se comită abuzuri„, a spus Rareș Bogdan la România TV.