Relansare spectaculoasă pentru Mihai Trăistariu! Ce a ajuns să facă artistul

29 aug. 2019
Relansare spectaculoasă pentru Mihai Trăistariu! Ce a ajuns să facă artistul

Cântărețul Mihai Trăistariu a încercat, de-a lungul carierei, să se redefinească de mai multe ori. Acum, artistul are parte de o altă relansare spectaculoasă. A fost cooptat într-un proiect inedit.

Mihai Trăistariu își continua cariera pe scenă, dar și-a mai găsit un loc de muncă. Acesta prezintă o emisiune matinală la un post de televiziune mai puțin cunoscut, Orizont TV.

Emisiune filmată pe Litoral

Artistul care a devenit celebru după ce a participat la Eurovision cu piesa Tornero prezintă matinalul „Bună dimineața, România!”. Apropiații acestuia spun că Mihai este supărat pe unii dintre prezentatorii unor televiziuni care, de-a lungul anilor, nu au fost tocmai corecți cu el, încât se va ambiționa să le arate tuturor că, deși lucrează la un post mic de televiziune, poate face o audiență foarte mare.

Emisiunea se filmează în Neptun, aproape de casa lui Mihai Trăistariu, iar vedeta s-a angajat să răspundă prezent de la prima oră a dimineții și numai atât, dar să își invite și prietenii artiști la emisiune.

Televiziunea care se vede în toată țara

Orizont TV este o televiziune mai puțin cunoscută, aflată în plină ascensiune. Abia la începutul acestui an cei de la CNA au dat undă verde trecerii pe cablu în toată țara.

Debutul lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăstariu a debutat în muzică la finalul anilor 90. A cunoscut celebritatea în trupa Valahia, la care a cântat încă din 1998. După ce formația s-a destrămat, Trăistariu și-a continuat cariera solo. Cântărețul a câștigat titlul de „Cea mai bună voce din România” de trei ori in primii ani ai carierei sale, în 1999, 2000 și 2006. Mai mult, a obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie la Eurovision, 172 de puncta, cu piesa Tornero.